![]() |
Re: Roman
Ce face lipsa de ocupatie la 5 dimineata din oameni :
https://www.youtube.com/watch?v=-MW6UQYJl5c Enjoy ! =)))) Si inca unul ... scuza-ti galagia produsa de mine ... eram beat ... dar nu conduceam eu ! :D =)) https://www.youtube.com/watch?v=8FwGX3Rdzvg |
Quote:
Quote:
p.s. chiar glumeam...treaba ta ce faci :) |
:)
in primu filmuletz...mo duru sufletu cum ai atins pragu ala... :))) |
Nu , ca era un morman de nisip acoperit de zapada , eu din masina nu l-am simtit , am vazut in filmulet ca l-am atins , oricum nu s-a int nimic...
Ma Bogdane ... in seara aia era sa o patim , ca il imbarligam eu : dai , dai , nu o lasa =))) si de atunci nu am mai dat masina la nimeni si nu ma mia scos-o cat timp stiam ca ma duc in oras la distractzii ... Si cu scaunele sport ... nu stiam ca sunt scaune sport care se rabateaza ... am vazut pe sina , care se dau mai in fata dar nu care se rabateaza ... aflu ceva nou :)) :D |
Am si eu o nelamurire ... care e treaba pe site-ul 4tuning ... am dat la Masini si Evenimente si ultimele care le arata sunt din 2007 ... si pe prima pagina ... din octombrie 2008 , de la romexpo ... imi apare mie asa eronat ... nu s-au mai schimbat datele ... sau nu a mai modificat nimeni ?!? ... :-??
|
pai nu prea mai sunt evenimente cum erau pe vremuri, 2008 chair slabut ,plus ca acum nu nuami 4tuning organizeaza evenimente, iar aici par doar cele oraganizate de 4t.ro
|
Da .. stiu ca 2008 a fost slabutz ... dar nici acolo la capitolu' "MASINI" ultimul topic ii din 2007 , si la ILLEGALE , si la LEGALE ... cam peste tot ...
|
pai nu prea mai exista interesul pt forum ...de aia cred ca nu sa mai schimbat nimic aici...
|
Nu ma refeream la forum ... la site-ul www.4tuning.ro :)
|
stiu ma..am inteles ce ai vrut sa zici ;)
|
Pai ai zis "forum" , ala nu e forum ... asta e forum :)
|
da asa`e am gresit eu ;)
|
Asta e ... mai greseste omu' :)
Dar pe topic nimeni ... cu vreun subiect interesant ?!? ceva ... funny , news ... ceva ... |
Ma Scturoag si sa stii ca noroc de tine ca mai postezi una alta aici pe forum...si mai trezesti interesul celorlalti ca inainte era pustiu...:D
|
Tot ce ii posibil .. dar eu cum nu am somn .. si din 24 de ore ... doar 4 le dorm ...in rest sunt treaz si plin de viata =)) .. si cu ocazia asta am mai mult timp sa stau pe forum ... si mai imping cate un post p'aci ,p'acolo unde "pute" a mucegait :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning