![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Quote:
Da in schimb, daca luai 75, sau 77 o incurcai :)) Felicitari. Sa vina odata ziua de maine sa scap si eu |
La noi nu a fost nota mai mica de 8, si 8 iti dadea daca nu stiai nimik, 9, 9.50, 10 cam astea au fost notele, daca mai lua o grupa, intram si eu, asa...maine dimineata la 8:| bafta in continuare tuturor:)
|
Quote:
|
Mult succes celor care dau maine...abia astept sa trec de oral :)
|
Biletul 25 - nota 9 :)
la 1. perspectiva autorului 2.tehnici strc argument 3. opinia ta despre tema textului ... Hai cu engleza sa luam nota din 2 cifre :-) BAFTA TUTUROR la oral care au maine dar si la celelalte probe!!! |
Quote:
maine si eu la 9...bafta all care sunteti maine :-s |
Quote:
|
Mult noroc maine ! Eu ma pregatesc pentru miercuri la proba orala la engleza, are careva subiectele ? :D si rezolvarile daca se poate .
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu am maine de la 16:30, din cate am inteles am prins o comise destul de buna, banuiesc ca raman comisiile in aceleasi sali ca daca nu am cam pus-o :D, doar azi m-am pregatit vreo 3 ore si in rest pauza. In general la mine la liceu n-am auzit note sub 8.5 azi. Bafta la toti si sa fie cu un subiect usor!!
|
eu am prins doua babute care incurcau numele :)) si te frecau la melodie ... si am luat o nota de care nu sunt prea mandru 7 :(
S-au cam dat numai 6-7 dar eu zic ca e binisor Quote:
Multa bafta tuturor la bac :D sa ne auzim cu note bune |
Quote:
acelasi bilet |
unu 10 zero :)) :D I-am dominat. Biletul 33.. a fost ok :)
|
Maine ce facem la proba orala la engleza ? Un prieten mi a spus, ca ne ar pune sa citim un anume text, sa scoatem ideile principale, si o compunere sa afcem noi ... sincer e cam mult pentru 15-20 de minute cat avem la dispozitie, voi ce stiti de subiecte ?
|
8.50 :D , biletu 37 !n-am picat p subiect luam nota mai mare :lol:
sunt extrem de multumit !! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning