![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
Quote:
vreau sa-ti spun ca rezultatul a avut mai mult impact decat am crezut vreodata... m-au oprit oameni cu biciclete mult mai smechere.. si care stiau despre ce vb.. si stiau si sa se dea.. si stateau si se uitau chiorash... si se contraziceau.. ca ar fi firma X... ba nu.. ca e Y... si cand le ziceam ca e home made.. ramaneau :O:O:O ai poza inainte sa o modific.. si dupa... facuta la prima plimbarica... pana in colt la un prieten... acum arata si ea putin mai altfel.. e mai impodobita.. alte frane.. potcoava.. si alte pedale adevarat.. nu se compara cu un trial de la mama lui... dar nici banii investiti nu se compara...eu unu... mi-am facut damblaua... si am fost f multumit de modificare.... |
1 Attachment(s)
sa pun o poza cu bicicleta pe care am avut-o. am vandut-o acum doi ani si mi-am luat masina (aproape ban pe ban)
|
Tare Giant-ul.Eu nu as renunta la bikla pentru o masina.
|
la mine s-a marit familia si riscurile sunt mai mari. oricum, am schimbat-o cu un e36 :P (am mai pus 200 euro diferentza)
|
Quote:
Quote:
In curand o sa trec si eu de la bicicleta/motor la masina. Mai am putin :)) |
Quote:
mai am un anunt,caut si eu acestea:pedale(nu conteaza ce model ,dar la un pret mai slab),o sa si niste mansoane mentionez ca vreau piese in stare cat de cat buna dak aveti va las id:[email protected] |
2 Attachment(s)
2 poze cu bicicleta mea...:D
|
chiar nu are nimeni ce caut eu:?:
va rog daca aveti si o cheie de spite contactati-ma:!: |
3 Attachment(s)
poze cu rahatul meu de bicicleta....acum are vopseaua scoasa....astept niste idei/sfaturi.....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze mai recente. urmeaza sa vopsesc jantele, cel mai probabil in februarie. vreau o culoare mai speciala. revin atunci cu poze;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
multumesc! mai mult ca sigur culoarea asta. nu imi place sa fie 100 de culori, totul vreau sa se lege.
|
Quote:
|
Frumos bike dar si culoare!!bafta sa ne dai si noua poza cand termini!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning