![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Quote:
|
Am vazut printre oamneii din tramvai un Pontiac Solstice cu numere rosii de Iasi.
|
2 Attachment(s)
dimineata s-a legat camera de mana mea si am reusit sa fac niste poze ,era si proprietarul pe acolo,un om foarte de treaba ,a zis ca masina a luat-o din Germania si are motor de 2.0
|
super tare ursu pickup..:shock:...auzisem ca e unu in iasi da nu-l vazusem inca....stiu ca sunt destul de rare...abia astept sa-l vad live...8).
|
superb exemplar ursachele!
|
aseara facea stanga la spiridon un Rolls Royce:shock::shock: de bucuresti ceva de genu CGW era de 3 ori mai lung decat peugeot`u meu :))
|
Quote:
|
proprietarul ursuletului pick-up mai are si un bmw x5 gri ( =p~ ) si daca nu ma insel e proprietarul "Autocrom" :D
edit : pt poze cautati masina prin spate pe la metro pizza ( pe langa scoala 15 ) |
Quote:
cica ar fi original din fabrica pick-up |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BMW totusi a avut un program la un moment dat, intern, din care s-a nascut un M3 E30 pick-up. Motorul totusi nu era S14. Se zvoneste ca a fost folosit in ateliere pentru a muta piese dintr-o parte in alta. Nu stiu daca a fost singurul modificat in felul asta in fabrica dar repet: nu a fost niciodata fabricat in serie, doar ca proiect intern. Ce apare pe strazi E30 pick-up sunt masini modificate de diferite ateliere sau "home-made". Poze cu M3 E30-ul: http://www.kwyjibo.com/ispeed/mday98/mday004.jpg http://www.kwyjibo.com/ispeed/mday98/mday000.jpg |
ce super e pick-up ul!asa ceva nu mi-ar displace chiar deloc sa conduc..:shock:..totusi ma gandesc ca omu:
in america pickup -urile era de prin ani 50-60 in mare voga...uite ca au ajuns si la noi prin 2008.....deci cam cu cati ani santem in urma lor ;)?eu nu-s asa bun la matematica ,ca am terminat umana...:twisted::rolleyes2:twisted: |
la 16:00 in fata la sectia 2 un golf 6 negru n-am apucat decat sa-l remarc ...
|
si la 11(23) in agronomie :)
noul vw scirocco |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning