![]() |
Re: dacia mea
Vin sa iti dau o mana de ajutor ca te misti cam greu cu masina?! am glumit, sper ca nu te superi! si inca ceva prietenu tau a renuntat la arcurile alea...?
|
ce spray este ala cu care ai dat pe portbagaj?..cumva grund?
|
B-32-TYC da sprayul este grund(spritkit) :Dintr-un singur magazin din oradea am gasit asa ceva:D
GRATY 17 sa stii ca de mult tzi-am vazut masina acolo pe Tudor Vladimirescu imi place f mult cum arata...bine ca te-am gasit insfarshit pe forum:D......arata super fain cu jantele alea....:X in fiecare zi cand trec pe acolo nu ma pot stapanii si arunc inca o privire pe ea:P apropo......nu ai vrea sa intrii si tu in clubul nostru?:D detalii pe ID-u meu :D dacia_lover_4tuning :D iar lucrarile decurg f greu din cauza banilor si alipsei de materiale:D...... Ieri am scos motorul+cutia...o sa vina curatzate f bine...vopsite si de abia dupa aia vin puse la loc:D:P |
am uitat sa precizez ca am reushit sa scot motorul si cutia cu ajutorul lui vladutz_mitzubishi :D :P vreau sa curatz k-lumea si compartimentul motorului....sa il finisez k-lumea...si dupa aia vopsit:D
o s arevin diseara cu poze daca am timp:D |
Quote:
cu spor t pup |
3 Attachment(s)
Cateva poze de la mn... :) :D ... Sry pt claritate da is facute cu telefonul . ::sad: ..dar sper sa se inteleaga .. :) Hai noroc..
|
5 Attachment(s)
lucrarile decurg incet incet...dar sigur...astazi am terminat de finisat compartimentul motorului:D.....
poze :) |
Frumos ...se vede ca ai ceva rabdare,felicitari mai ales ca nu lucrezi la ea intr-un garaj din cate am vazut in poze.Respect pt efortul depus
|
Cand pui motoru sus?
|
mai este pana pune motoru sus .. :) .. Stai sa vezi la final cum va arata toata masina !! :D
|
adi ...ms :P....rabdare este...numa cu banii stam mai prost :P
dar toate se fac incet si sigur:D graty.....mai este ceva timp pana punem motoru....vreau sa vopsesk acolo sub capota....sa spal motorul si cutia.....sa le vopsesk....ca daca tot le pun sus...macar sa fie facut k-lumea.......ca pana acuma tot ce am facut ...am facut exact de-ampulea.......macar acuma sa fac ceva asa cum trebe :D:P vlad.....sper sa iasa asa cum vreau la final :D...deshi mai avem cale lunga pana acolo:D |
si apropo...paote nu observatzi ce frumos am vopsit pompa de frana ( negru mat) :D:P
|
f. frumos lucrat ..spor in continuare :chainsaw:
|
haidatzi mah...saritzi cu comentariile:D
|
imi place bara:D!u lucrezi la ea in fatza blocului?
numa' bn;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning