![]() |
Re: TENGU - Nissan Skyline R33 GTS-T Drift Car
Quote:
Sincer daca diferentialul este lsd mecanic, diferenta intre 1,5 way cum e pe rx7 standard si 2 way cum sunt cele speciale de curse este foarte mica. Eu asi zice ca diferite tipuri de cauciucuri fac mai mare diferenta in drift ... |
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
Quote:
|
Este periaoda sarbatorilor de iarna dar munca nu se opreste niodata in special daca e si pasiune :)
SX-ul primeste nici mici atingeri cosmetice, adica se repara ranile de razboi de la concursurile de anul acesta. In plus montez noi discuri de frana fata spate up grade si placute racing. Sunt pregatirile preliminare pentru campionatul de drift al Angliei de anul viitor :) |
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
Quote:
Dupa ce am resetat calculatorul masinii Microtech, am inceput sa ii fac setarile la soft de la zero, nu am Dyno dar le fac in mers pe strazi noaptea, rezultatul este multumitor impresionant chiar mai ales noaptea, o sa intelegeti ce vreau sa spun din videoul care il uploadez acuma :) In plus masina primeste discuri de frana up grade si palcute de curse ! |
Si aici video-ul, noaptea de craciun inainte de colinda :)
In maramures we doing it Japan style :D https://www.youtube.com/watch?v=MeSNF6zBcl8 D.O___N.O.T___T.R.Y__T.H.I.S___A.T___H.O.M.E !!!! |
Frumos "pamflet" :lol:
|
Banzaaaaaaaaiiiiiii!! :D Ceva carnaciori si costitze nu a prajit cameramanul? :D
|
Quote:
foarte tare team vaz trecund prin baia sprie...si mam gandit k meri pa canyon(gutai) :D...vai de stia ce as fi vrus ta te vad...treebuia sa te urmaresc:D nu team mai vazut de la rabocsring .....bft in continuare...si cand mai meri la canyon anunta :lol: |
Quote:
TOGUEEEEEEEEEEE :D |
Quote:
|
deci pana la urma vei concura in Anglia;)sooper,...cand se va tine ?
|
Re: TENGU - Nissan Skyline R33 GTS-T Drift Car
Quote:
Deocam data nu sunt in stare sa fac asta pentru bani, dar sper ca in curad sa fie gata a mea si sa vede e30 turbo-ul cum merge la anul in campionat. Nu de pe net invat ce stiu, in primul rand direct de la drifteri de aici am informatii rezonabil de bune si incercate. Dar daca am scris ceva gresit, te rog contrazi. |
Quote:
Iarna macar caucicuri nu trebue schimbate in fiacare 5 minute8) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning