![]() |
Re: dacia mea. b.......
auzi cand ai schimbat culoarea la dacia ta care parca era rosie cum ai procedat ca si eu vreau sa o fac alba.
|
te rog zi-mi paca se poate ca sa inteleg odata ca unii zic asa altii asa.
|
Quote:
|
Re: dacia mea. AG-01-BALauru
3 Attachment(s)
o noua infatisare a daciei mele. o infatisare pe moment pana imi vine bara. in max 2 sapt o pun pe masina. si o poza cu dem-u.
|
BALaure ce se mai aude de bara. abia astept sa vad cum arata cu noua bara. bafta si ia bara cat mai repede. ca e urata cu bara care e pe ea acuma.
|
rak-ule vineri ma duc sa imi iau bara. sper sa fie gata ca sa o si pun/ vi vineri sa o vezi sau daca nu sambata
|
4 Attachment(s)
am revenit cu poze noi cu bara. cat de curand o sa o montez pe masina
|
frumoasa. cand o pui pe masina??? si sa ai grija sa nu o spargi.
|
mah nuj ce sa zic...parca mai dragutza e bara asta decat a lu RAK ...parerea mea akm...
|
2 Attachment(s)
ms. e draguta bara lu rak-u daca stai sa te gandesti dar prea multa plasa. trebuia plasa decat pe jumate. eu vreau sa o fac pe a mea ceva de genu cum sunt in pozele astea doua. ori ca prima ori ca a doua
|
a 2`a parerea mea...u ce zici??
|
2 Attachment(s)
eu asi zice unu. parca pare mai furioasa. am revenit cu 2 poze cu bara pusa pe masina. sper sa va placa
|
chiar arata bine.ai putea sa maschezi surubul ala unde e prinsa la aripa sau sa il vopsesti in alb eo stiu ca e cam naspa sa se vada.
|
4 Attachment(s)
am mai revenit cu cateva poze. numarul o sa il pun putin mai jos ca nu prea da bine unde e acuma.
|
mah...dc nu ai modificat si grila aia...unde era emblema cu dacia??
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning