![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
:) |
Quote:
R.I.P :cry2: Condoleante familiilor indoliate si distruse. |
inconstienta duce la drame si tragedii..asta e ptr uni mai sufera si altii..
|
salutare
Stiti careva ceva...de accidentu de ieri/aseara/azi-noapte de la intrare in deva unde incep parapetii pe 4 benzi..sau ce o fi ?????? cu fiatu care a intrat sub acel X6 sau ce masina de teren era? eu stiu doar ca: baiatu cu fiatul ....o aducea din spania..abia o cumparase...[ suntem prieteni de familie] si unu cu tiru.....nu stiu pe ce banda ar fi vrut sa se bage...sa bagat in fata celui cu x5/6 - a pus frana brusc si sa opri..... si el nu a avut timp sa franeze.....si a intrat sub x5/6 mai multe nu stiu...daca imi puteti spune..as fi recunoscator multumesc |
oops, de accidentu asta inca nu am auzit nimic
|
Un Renault Megane a avut o aterizare fortata exact in mijlocul sensului giratoriu de la Real. Masina nu e prea avariata, deci probabil ca soferul nu s-a putut inscrie in sensul giratoriu si a vrut sa "scurteze" drumul prin mijloc.
In Simeria un accident destul de nasol intre un scuter si un Volkswagen Polo. Scuterul era spart pe jumatate, plin de plastice si cioburi pe jos iar la vreo 5 metri de locul accidentului era o cizma de cauciuc pe asfalt, posibil ca de data asta scuterul sa fi fost condus de un adult, nu de un copil vitezoman. Cand am ajuns eu politia facea masuratori si calcule, probabil ca cei doi soferi au fost luati de salvare. |
MEganul era coupe cu numere de anglia si a zburat in girator :) Chiar la mine la geam la lucru. Aznoapte s-a intamplat.
|
meganu era albastru?
|
daca treceti pe acolo il mai puteti admira. e ca o statuie acolo in sens
|
Quote:
|
Quote:
|
Are niste jante albe si nr straine?
|
Quote:
|
Concluzie dupa doua zile de "casa":
SE CIRCULA INCREDIBIL DE AM PULEA IN ROMANIA!!! Azi seara un miez de Hunedoara a trecut prin fata pe la teatru cu peste 80-90km/h. Masina un Stilo Argintiu!!!Asa ca nu e de mirare numarul mare de accidente. Semafoarele de la Union nu functioneaza...multi nu stiu care e drum cu prioritate, nu se cedeaza trecerea....clacsoane la greu.... Joi seara pe Arad - Deva coloane de masini de cativa kilometrii....Am facut mai mult de 7 ore din vama pana in Hunedoara. E o aventura condusul la noi :) |
Quote:
Cand facem un drum pana la timisoara sa vezi ce puscat e si drumu pana acolo.. :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning