![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Hristos a inviat :)
|
Quote:
|
It's aliiive!!! :D
|
Cam pustiu pe aici...
|
Caut si eu 4 gume 175/55/15, cele de pe Smart de pe spate, are cineva idee daca gasesc in TL? Si daca da unde mai exact (am intrebat in 2 locuri dar fara rezultat...) Sau daca aveti vre-un prieten cu Smart care a schimbat gumele de curand sau are de gand sa o faca...
|
Unde ai incercat ? La malcoci ai cautat ? .. mai e acolo putin mai jos de convenabil..
|
Pai am intrebat la Piticu acolo (mai jos de Convenabil) si inca la o vulcanizare... Am sa trag o fuga la Malcoci dar e rupt drumu acolo... si cu suspensia mea...
|
Iti dau pe pm nr de tel.
|
Salut am si eu o mica intrebare ...daca stie cineva daca pot sa montez un BOV ( blow off valve ) pe un motor de BMW 2,5 TDS , si daca merge unde anume se monteaza si cum ??? Va multumesc
|
Pentru diesel nu se pune din cauza ca nu au clapeta de acceleratie, deci intre turbo si galerie nu poti sa faci o presiune mai mare decat ce suportam si face turbona oricum.
Daca tot vereti sinetul este Blow of valve pentru diesel, actionat electronic de la un senzor de la pedala de gaz.(de pe forum) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok am inteles k nu pot sa montez , dar nici eu nu am inteles cu senzorul de la pedala , masina oricum are un senzor la pedala de acceleratie care ii da semnal la pompa de injectie ca sa ii dea gaz sau nu .
Poate poti sa-mi spui mai multe despre ideea ta |
Quote:
Quote:
Daca tot vrei sunetul ala mai bine punteti fake bov, emai ieftin si problem solved.. Dar poate sa existe varinata sa sune asa... https://www.youtube.com/watch?v=lZG0RS3mVBc :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning