![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
..inca o seara agitata:m-am dat cu CL 65 AMG(612cp si 1000nm)-de pe loc pe 400m ma bate cam o masina,poate si mai putin(sunt la bara lui din spate)si pe urma ma sui pe el si din mers intr-a doua il bat fara probleme....
|
Foarte tare!
|
nasi vad ca nu te prind sa te vad si eu niciodata....(cu masina in actiune)..cred ca o sa te provoc ...sa vad frate si eu masina in actiune..:))))
|
Felicitari Nasi pt masina!
Imi esti dator cu o plimbare :) |
Quote:
foarte foarte tare |
Quote:
|
incredibil ce ai reusit.. sa faci asa contra la o masina cu 612cp, 1000 Nm, V12, BiTurbo... chiar superb :) ceva filmuletze noi? sau poze?
|
Foarte frumos ... daca exista pasiune se poate face orice, ma bucura faptul ca o masina atat de veche "face legea", ca sa zic asa, printre masinile de generatie mult mai noua.
Felicitari Nasi si sa ai grija de bijuterie !!! |
Quote:
|
ba poti sa te indoiesti cat vrei,iarta-ma ca-ti zic,o sa pun si filmu ca sa fii sigur,si da era sigur era CL 65 AMG-612cp si 1000nm,:D
|
probabil ca cl65 u nu a avut sofer...
|
CL65 nu avea sofer,era cu telecomanda si l-am batut ca i s-au terminat bateriile,ce sa mai zic,asta e,ma mint singur:D
|
Adica wpp a batut cl63 amg cu m50 cu 0.5 bari(300cp+) si Nasi nu poate bate cl65 amg cu 3.8 turbo la 0.5 bari(450cp)....Totusi voi omiteti in ecuatiile astea sa luati in calcul si greutatea.
|
Quote:
atat am avut de zis felicitari DGH , mult succes , multi cai ... si multa sanatate |
Quote:
In primul rand nu vad rostul ca cineva sa va minta. Nu sunt prieten cu DGH, nu iesim la bereimpreuna, nu avem nu stiu ce tovarasii insa m-ar mira sa nu-l bata. Nu am vazut cursa nu stiu eu cine a castigat dar pana la proba contrara de ce va permiteti sa persiflati munca si cunostintele unui om? Mercedesul de care vorbiti are 600cp si 1800kg. BMW e 30 cu motor de m5 are cca 340cp aspirat inmultiti ca la legale cu un 1,6 rezulta 544cp la cca 1100kg cu o cutie ceva mai scurta... E un calcul babesc dar de toata lumea sau de majoritate acceptat la legale. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning