![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
Uite daca vrei noi planuim pt Vineri seara o intalnire mai marisoara....poate ajungeti si voi incoa...vin si bacaoanii sper...cei din tg nt...Roman:rolleyes2 |
Quote:
oricum... o sa vb si eu cu ei..si poate tragem o fuga..intr-o zi.. asa de control :P chestia e ca deocamdata ...inca se lucreaza la masini... si lumea in timpul saptamanii nu prea are timp liber...toti la munci.. la femei.. :D alea alea.. mici pizza...de alea :P si abia sambata si duminica apuca sa munceasca la masini... o parte le-au terminat.. o parte..mai avem de munca :P cand ne terminam masinile sigur tragem o fuga si pe la voi :twisted: un drum intins pt rodaj si reglaje :D sper sa ne vedem curand.. bafta |
Quote:
|
d abia astept sa vad cum va fi intalnirea.... oricum aparatu foto...sta pregatit cu acumulatori incarcati si cardu d 1 gb :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai circula o vorba pe la intalniri...."iar vin Pokemonii sa faca poze" :))
bine ...nu-i cazu tau. |
Quote:
eu vin ca sa fac poze si sa le bag p forum pt k am obs k`s putini care fac acest lucru :D aa si ink cva.. cei din ext ajung pana in 9 acolo?? k eu am o aniversare si nuj cat pot sta... vin fac poze si m`am tirat.. Atat vreau sa stiu...km pe la cat se termina d venit?k sa am timp sa fac poze la toate masinile! |
Quote:
|
Am vb si am zis sa ajunga pana in ora 21:00 acolo ...dar poti sa mai amani un pic si tu....ca nu moare lumea
|
Quote:
|
cafeneaua este alinutzule...dar dane mosule cafeaua ;) abea astept sa ajung acasa
|
Quote:
|
vine baiatu acasa repede...dar mai sunt mici probleme de rezolvat pe aici!!! cafeaua tineo calda k apar imediat...nu mai dureaza mult...;) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning