Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 10-07-07 11:00

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 989834)
super mijto... :D sry de azi aline nu te`am vazut k te salutam si eu:D nu`s obisnuit cu masina ! :P

Nu-i stres ...stai linistit...dar mai opreste si tu cand ne mai vezi prin oras ...;)

Ali_ump 10-07-07 11:02

Quote:

Originally Posted by slip (Post 990504)
ia uite cum misca lumea pe aici :D
bv aline.. te mentii :P
lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna..
sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale.. :D
va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare..

cu respect...slip

Slip-ule nu puteam sa dezamagesc :) am zis ca iese ceva si incet incet iese...
Uite daca vrei noi planuim pt Vineri seara o intalnire mai marisoara....poate ajungeti si voi incoa...vin si bacaoanii sper...cei din tg nt...Roman:rolleyes2

slip 10-07-07 11:16

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 990650)
Slip-ule nu puteam sa dezamagesc :) am zis ca iese ceva si incet incet iese...
Uite daca vrei noi planuim pt Vineri seara o intalnire mai marisoara....poate ajungeti si voi incoa...vin si bacaoanii sper...cei din tg nt...Roman:rolleyes2

ar fi fost o treaba..dar mai sunt care muncesc sambata... stii? si nu prea le convine sa bata drumu :D
oricum... o sa vb si eu cu ei..si poate tragem o fuga..intr-o zi.. asa de control :P
chestia e ca deocamdata ...inca se lucreaza la masini... si lumea in timpul saptamanii nu prea are timp liber...toti la munci.. la femei.. :D alea alea.. mici pizza...de alea :P si abia sambata si duminica apuca sa munceasca la masini...
o parte le-au terminat.. o parte..mai avem de munca :P
cand ne terminam masinile sigur tragem o fuga si pe la voi :twisted: un drum intins pt rodaj si reglaje :D
sper sa ne vedem curand..

bafta

Ali_ump 10-07-07 11:55

Quote:

Originally Posted by slip (Post 990682)
ar fi fost o treaba..dar mai sunt care muncesc sambata... stii? si nu prea le convine sa bata drumu :D
oricum... o sa vb si eu cu ei..si poate tragem o fuga..intr-o zi.. asa de control :P
chestia e ca deocamdata ...inca se lucreaza la masini... si lumea in timpul saptamanii nu prea are timp liber...toti la munci.. la femei.. :D alea alea.. mici pizza...de alea :P si abia sambata si duminica apuca sa munceasca la masini...
o parte le-au terminat.. o parte..mai avem de munca :P
cand ne terminam masinile sigur tragem o fuga si pe la voi :twisted: un drum intins pt rodaj si reglaje :D
sper sa ne vedem curand..

bafta

Pai spor la munci celor care mai au de munca la masini si cand o fi sa ne vizitati sa ne anuntati din timp ...ca sa ne pregatim si noi sa va primi asa cum trebe;)

buddy_lexx 10-07-07 12:45

d abia astept sa vad cum va fi intalnirea.... oricum aparatu foto...sta pregatit cu acumulatori incarcati si cardu d 1 gb :))

Ali_ump 10-07-07 18:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 990859)
d abia astept sa vad cum va fi intalnirea.... oricum aparatu foto...sta pregatit cu acumulatori incarcati si cardu d 1 gb :))

Macar tu sa il aduci ...ca de cate ori am zis nu o adus nimeni:rolleyes2

buddy_lexx 11-07-07 23:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 991472)
Macar tu sa il aduci ...ca de cate ori am zis nu o adus nimeni:rolleyes2

o sa ma cunoasca lumea drept "baiatu` cu pozele" :)))

Ali_ump 12-07-07 10:26

Mai circula o vorba pe la intalniri...."iar vin Pokemonii sa faca poze" :))
bine ...nu-i cazu tau.

buddy_lexx 12-07-07 23:51

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 993907)
Mai circula o vorba pe la intalniri...."iar vin Pokemonii sa faca poze" :))
bine ...nu-i cazu tau.

eu nu vin sa fac cu telefonu sau sa ma uit acasa si sa zic : "uau tuning"!
eu vin ca sa fac poze si sa le bag p forum pt k am obs k`s putini care fac acest lucru :D

aa si ink cva.. cei din ext ajung pana in 9 acolo?? k eu am o aniversare si nuj cat pot sta... vin fac poze si m`am tirat..
Atat vreau sa stiu...km pe la cat se termina d venit?k sa am timp sa fac poze la toate masinile!

valy_04TRR 13-07-07 08:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 994781)
aa si ink cva.. cei din ext ajung pana in 9 acolo?? k eu am o aniversare si nuj cat pot sta... vin fac poze si m`am tirat..
Atat vreau sa stiu...km pe la cat se termina d venit?k sa am timp sa fac poze la toate masinile!

de obicei pe la 9 incep sa vina...

Ali_ump 13-07-07 10:11

Am vb si am zis sa ajunga pana in ora 21:00 acolo ...dar poti sa mai amani un pic si tu....ca nu moare lumea

buddy_lexx 13-07-07 12:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 995190)
Am vb si am zis sa ajunga pana in ora 21:00 acolo ...dar poti sa mai amani un pic si tu....ca nu moare lumea

dac nu era vba de sor`mea...mai ziceam..dar asa ...chiar e complikat..oricum trec sa fac poze...sper sa am si ce fotografia :)

CristiSandescu 13-07-07 13:45

cafeneaua este alinutzule...dar dane mosule cafeaua ;) abea astept sa ajung acasa

Ali_ump 13-07-07 14:18

Quote:

Originally Posted by CristiSandescu (Post 995625)
cafeneaua este alinutzule...dar dane mosule cafeaua ;) abea astept sa ajung acasa

Vine ea si cafeaua numa vino odata acas:D

CristiSandescu 13-07-07 14:48

vine baiatu acasa repede...dar mai sunt mici probleme de rezolvat pe aici!!! cafeaua tineo calda k apar imediat...nu mai dureaza mult...;) :D

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning