Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs - Rezultate (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3115-concurs-rezultate.html)

ionut17 20-07-06 10:16

Re: Concurs - Rezultate

1 Attachment(s)
masina asta merge?

tng 20-07-06 11:39

Eu zic sa suspendam putzin activitatea aici .
Nu vedeti ca lumea nu prea mai e interesata...decat 2-3 insi
Sunteti de acord?

Reme 20-07-06 11:51

yo sunt interesat!

frost_dani 20-07-06 12:00

pai puneti shi voi o mashina frumoasa shi accesibila la tuning.....shi in felul asta poate mai atrageti shi voi ceva oameni.....yo sincer urasc pozitiile din spate(fara suparare ionut17 nu am nimic cu tine)....yo acum incerc sa invat putin 3d dar dak puneti o mashina f atractiva las deoparte 3d-ul pt putin shi ma apuc sa photoshop.....;)

andrey2003 20-07-06 12:31

Quote:

Originally Posted by tng
Sunteti de acord?

DE ACORD!!!

Reme 20-07-06 12:52

1 Attachment(s)
s0ar puteas a mai fi fost! nu stiu! :-?? dc nu yo zic ca e o idee buna!

ra2 20-07-06 13:00

Quote:

Originally Posted by tng
Sunteti de acord?

si eu sunt de acord si nu numai ca nu prea mai e nimeni interesant da sa facut si un talmes balmes.....castigatoru il anunta cine vrea...se pun 3masinii ptr concursu de sapt urmatoare

george GMN 20-07-06 13:13

Quote:

Originally Posted by ra2
...sa facut si un talmes balmes.....castigatoru il anunta cine vrea...se pun 3masinii ptr concurs...

...sunt de acceasi parere

Lukian_XXX 20-07-06 14:27

pai ce draq mai facem??:?:
eu zic sa luam mertanu ca nu a mai fost demult unul!
si sa terminam cu BMW-urile ca ne-am cam plictisit
si sa fie masini cu potential din unghiuri acesibile!
si sunt de acord cu faza ca numai catva mai participa la concurs!
hai sa schimbam ceva!:!: :!: (sa se ocupe cineva de topicu asta mai bine)
(si masinile sa le decida o singura persoana la fel si castigatorul)
de ex eu la Mertan mas baga!(si o sal fac indiferent daca va fi sau nu masina de concurs):idea:

TazAless 20-07-06 14:51

pai daca vreti activitate pe aici rugati castigatorii de la concurs sa puna o masina mai competitiva care sa ii atraga pe toti... deja lumea s-a saturat de BMW-uri :lol:
castigatorul... se pare ca il anunta cine vrea (chiar si eu :lol:) pana la urma ar fi bine sa suspendam concursul

frost_dani 20-07-06 14:52

mah yo nu stiu ce o sa faceti voi.....dar o sa fie nasol dak susoendati topicul asta....e adevarat ca nu prea au mai fost oameni care sa participe dar vati gandit oare ca e shi din cauza mashinilor..?
schimbati draq bmw-urile astea...ca de ceva numai bmw se gasesc romani sa puan...nu mai sunt alte masini???

TazAless 20-07-06 14:55

eu cred ca ar trebui intrebat si xxdadixx ce sa facem daca sa suspendam sau nu ca el se ocupa sa anunte castigatorul, tng punea toate masinile aici si toata lumea era fericita

Lukian_XXX 20-07-06 14:58

pai sa anunte altcineva ca el nu se mai tine de treaba!
si daca pleaca undeva sa dea stafeta alcuiva nu sa ne tina pana vineri cu masina ca.........inbunim draq pe aci

patriotu90 20-07-06 15:14

Quote:

Originally Posted by TazAless
eu cred ca ar trebui intrebat si xxdadixx

pt c ??? nu vezi k nu se mai ocupa de vt ... il inteleg ... probabil are trb ... servici ... ar trb pus cineva care este activ ... exact cum a facut madskillz cand i-a pus pe ra2 si ra_2fast4u la chalanges ... dak inchidem topicurile pe rand ... unu azi ... unu maine ... o sa dispara useri (care si asa sunt putini) ... si astfel o sa dispara si vt dp acest site ...

frost_dani 20-07-06 15:18

Quote:

Originally Posted by patriotu90
pt c ??? nu vezi k nu se mai ocupa de vt ... il inteleg ... probabil are trb ... servici ... ar trb pus cineva care este activ ... exact cum a facut madskillz cand i-a pus pe ra2 si ra_2fast4u la chalanges ... dak inchidem topicurile pe rand ... unu azi ... unu maine ... o sa dispara useri (care si asa sunt putini) ... si astfel o sa dispara si vt dp acest site ...

complet de acord....nu are rost sa inchideti topicul:x

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning