Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

model collector 30-01-15 20:54

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

E trist sa vezi asa ceva, nu iau in discutie ce s-a intamplat, dar cel mai bine este sa va asigurati transportul. Posta sau curier este acelasi lucru. De multe ori chiar daca este prinsa in suruburi, la socuri puternice se rupe cu bucata de plastic in care este infiletata. Oglinzile, nu mai spun alea cad primele. Pacat.

s3rgyu 30-01-15 20:59

Cand aveti ocazia sa va trimita cineva cu fan curier, alegeti si varianta cu verificare colet. E in jur la 6 lei, nu stiu exact. 5 minute aveti voie sa o examinati vizual si tactil.
Pacat ca a ajuns macheta in starea asta.

D Florin 30-01-15 21:24

Paul iti aduc eu una nou, nouță.

Unele lucruri nu se vor schimba niciodată.

lusian 30-01-15 21:35

Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5777113)
Cand aveti ocazia sa va trimita cineva cu fan curier, alegeti si varianta cu verificare colet. E in jur la 6 lei, nu stiu exact. 5 minute aveti voie sa o examinati vizual si tactil.
Pacat ca a ajuns macheta in starea asta.

era de ajuns sa o zgaltini un pic. sigur se auzeau piesele rupte cum se loveau de altele. o refuzai pe loc. :) Dar la un moment dat toti o muscam. Face parte din joc. Am patit si eu asa cu doua machete. La una mi-am recuperat o parte din bani, la asta dupa ce am reparat se oferea sa o trimit inapoi si imi dea banii.I-am zis ca vreau mai mult nu a fost de acord( vitrina cu machete fiind vanzatorul).

arctix 30-01-15 22:00

Vina e impartita aici intre cumparator, transportator si vanzator.

Vanzatorul nu a ambalat corespunzator produsul, transportatorul ca nu a avut grija de colet si cumparatorul ca nu a cerut asigurarea transportului sau optiunea de verificarea colet

ar trebui facut un tutorial despre ambalarea corespunzatoare a machetelor cand sunt trimise prin curier/posta/vecinul de pe ulita care in drum spre Germania trece si prin orasul destinatarului, tutorial care sa apara la creeare de anunturi in aria de vanzari/cumparari.

tragand linie, adunand si scazand cred ca aici ar trebui ca macar o parte din banii dati pe aceasta macheta sa revina inapoi la cumparator din partea vanzatorului

TitArtDesignBRaila 30-01-15 23:34

5 Attachment(s)
Asa arata macheta inainte sa o pun in cutie . Am facut aceste poze pentru prezentare si amintiri. Legat de feedback-ul negativ pe care l-am primit , am un singur lucru de zis : e a doua oara cand am avut problema cu fan-curierul dar cumparatorul a insistat ca o vrea neaparat si rapid . M-am supus ! plus de asta , ne cunosteam , am mai facut afaceri impreuna si mi se pare urat acum sa se intample asta . In ceea ce priveste ambalatul , totusi nu e prima oara cand trimit un colet si multi dintre voi ma cunoasteti si ati colaborat cu mine . Asa cum si voi pretuiti aceste machete, asa si eu .Sa rezum, pentru cunostintele mele generale am si sunat la protectia consumatorului , iar doamna mi-a zis ca cumparatorul trebuia sa verifice de fata cu baiatul de la fancurier coletul , ca cica nu e prima reclamatie dar fara act doveditor nu se poate face nimic. In cutia originala macheta ,parerea mea , chiar nu avea cum sa se distruga atat de tare , iar acum dintr-o data ca e si zgariata . Ideea este simpla, si multi ma veti aproba. Respectivul a cam inceput cu amenintari si jigniri ceea ce nu e frumos. Eu eram dispus sa ii dau banii inapoi sau sa ii trimit alta macheta pe care o dorea pentru ca totusi eram cunostinte , dar problema a fost pusa intr-un mod urat. Nu va puteti imagina nesimtirea :)) . Trebuia sa ii trimit banii inapoi pana luni ca avea nevoie de ei pentru o alta comanda de pe micromodele.Ba mai mult ,i-am zis ca o sa isi primeasca banii inapoi in momentul in care imi primesc macheta . Nu a vrut , ba chiar a insistat ca ii vrea luni. Hai sa fim seriosi , macheta mea la 250 ron acum nu mai valora nici 2 lei .Deci eu ieseam in pierdere , nefiind vina mea . Sincer , chiar m-am suparat pe respectivul si nici nu voi mai colabora vreodata cu el mai mult din cauza reactiei lui si pentru amenintarea ca imi da un feedback negativ daca nu ii trimit banii inapoi PANA LUNI , de parca avem 5 ani ! Nu stiu ce parere aveti voi ,dar lucruri ca astea nu se fac . Si cum a zis cineva , macar o parte din bani as fi fost de acord , as fi acoperit reparatiile machetei cu toate ca e compromisa. Dar repet , datorita celor intamplate chiar nu am de gand sa mai fac vreun compromis. Faptul e consumat si decizia luata .

arctix 30-01-15 23:57

sfatul meu e sa gasiti o cale amiabila prin care sa rezolvati disputa....dati dovada de maturitate, veti avea amandoi de castigat

cristi-BRT 31-01-15 00:05

1 Attachment(s)
Salut tuturor ! Mi-am permis sa downloadez una din pozele postate de Paul .
Veti vedea incercuit ce nu mi se pare mie normal. Indiferent daca cei de la curierat nu au avut grija cu coletul , rotile machetei tot nu ar fi aratat asa ! Parerea mea , macheta a fost scapata pe jos , si mai ales pe roata incercuita ca e mai distrusa decat celelalte , iar postamentul nu are nicio crapatura , nu mai zic de zgarieturi ( niciuna in urma frecarii). Totusi vorbim despre autoart. Sunt renumiti pentru calitate. Imi pare rau de macheta si pentru vanzator daca chiar accepta sa o primeasca inapoi , si rusine pentru cumparator ca incearca sa faca o magarie . Este pur parerea mea ..

paulg 31-01-15 01:05

Quote:

Originally Posted by TitArtDesignBRaila (Post 5777164)
Asa arata macheta inainte sa o pun in cutie . Am facut aceste poze pentru prezentare si amintiri. Legat de feedback-ul negativ pe care l-am primit , am un singur lucru de zis : e a doua oara cand am avut problema cu fan-curierul dar cumparatorul a insistat ca o vrea neaparat si rapid . M-am supus ! plus de asta , ne cunosteam , am mai facut afaceri impreuna si mi se pare urat acum sa se intample asta . In ceea ce priveste ambalatul , totusi nu e prima oara cand trimit un colet si multi dintre voi ma cunoasteti si ati colaborat cu mine . Asa cum si voi pretuiti aceste machete, asa si eu .Sa rezum, pentru cunostintele mele generale am si sunat la protectia consumatorului , iar doamna mi-a zis ca cumparatorul trebuia sa verifice de fata cu baiatul de la fancurier coletul , ca cica nu e prima reclamatie dar fara act doveditor nu se poate face nimic. In cutia originala macheta ,parerea mea , chiar nu avea cum sa se distruga atat de tare , iar acum dintr-o data ca e si zgariata . Ideea este simpla, si multi ma veti aproba. Respectivul a cam inceput cu amenintari si jigniri ceea ce nu e frumos. Eu eram dispus sa ii dau banii inapoi sau sa ii trimit alta macheta pe care o dorea pentru ca totusi eram cunostinte , dar problema a fost pusa intr-un mod urat. Nu va puteti imagina nesimtirea :)) . Trebuia sa ii trimit banii inapoi pana luni ca avea nevoie de ei pentru o alta comanda de pe micromodele.Ba mai mult ,i-am zis ca o sa isi primeasca banii inapoi in momentul in care imi primesc macheta . Nu a vrut , ba chiar a insistat ca ii vrea luni. Hai sa fim seriosi , macheta mea la 250 ron acum nu mai valora nici 2 lei .Deci eu ieseam in pierdere , nefiind vina mea . Sincer , chiar m-am suparat pe respectivul si nici nu voi mai colabora vreodata cu el mai mult din cauza reactiei lui si pentru amenintarea ca imi da un feedback negativ daca nu ii trimit banii inapoi PANA LUNI , de parca avem 5 ani ! Nu stiu ce parere aveti voi ,dar lucruri ca astea nu se fac . Si cum a zis cineva , macar o parte din bani as fi fost de acord , as fi acoperit reparatiile machetei cu toate ca e compromisa. Dar repet , datorita celor intamplate chiar nu am de gand sa mai fac vreun compromis. Faptul e consumat si decizia luata .

Vorbesti prostii!
Totul sta in ambalat bine macheta si doar ca sa stii, eu am mai primit mai demult o macheta de la tine care a ajuns cu capotele deschise si din pacate cu vopsea sarita pe cantul capotei din fata, dar am trecut cu vederea.
De la mine ai primit banii in avans, pe card, inainte de a primi coletul si de asta am considerat normal sa imi dai banii luni sa imi comand alt Gallardo de pe micromodele.
Repet, cutia machetei juca destul de tare in cutia mai mare, ai pus la misto cateva bucati de carton in jurul ei, chiar nu ai avut niste hartie de ziar sa fixezi bine cutia machetei?
Ma gandesc ca luni sa iti trimit inapoi macheta prin posta, ambalata corespunzator, poate ai sa inveti si tu sa ambalezi bine machetele, sa nu mai pateasca si altii ca mine, asta daca o mai cumpara cineva de la tine vreo macheta!
Sau poate am sa iti aduc macheta inapoi personal intr-o buna zi!

v1per 16-02-15 17:29

4 Attachment(s)
---------Spita

Inca un tepar de prima clasa!!!!
Am achizitionat o macheta 1/24 de la acest individ si in anunt scria ca e nou nouta si pe langa asta era atasat un bon de 80.99 lei.
Am primit macheta exact ca in pozele pe care le atasez....uitati-va si voi ce jante are masina.....si bordul cum arata.....

https://forum.4tuning.ro/685-vanzari-...d-machete.html

paulg 16-02-15 18:07

Aoleu, ma doare sufletul!
Coincidenta sau nu am patit si eu asa ceva tot cu o macheta alba si tot cu jantele distruse, doar ca macheta mea costa de 4 ori mai mult!
Eu de atunci am emotii de fiecare data cand primesc o macheta si sunt mai atent de la cine cumpar!
Pacat, mare pacat de macheta asta!

v1per 16-02-15 19:13

Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5780962)
Aoleu, ma doare sufletul!
Coincidenta sau nu am patit si eu asa ceva tot cu o macheta alba si tot cu jantele distruse, doar ca macheta mea costa de 4 ori mai mult!
Eu de atunci am emotii de fiecare data cand primesc o macheta si sunt mai atent de la cine cumpar!
Pacat, mare pacat de macheta asta!

Ideea e ca ma gandeam sa stau cu grija cand cumpar de pe tocmai sau olx de la oameni care nu au legatura cu machetele, nu cand cumpar machete de la un colectionar de machete .....aceste persoane ar trebui excluse din aceasta comunitate a colectionarilor.....sunt o RUSINE !!!
Si inca ceva macheta a venit pur si simplu in cutia ei originala.....nu in folie cu bule, nu in cutie de carton.....este o minune ca a ajuns intreaga....
Toate jantele machetei sunt taiate si lipit cauciucul sa nu se vada....macar putea sa-mi spuna ca macheta are probleme .....

bmwh548 16-02-15 19:18

Daca te uitai in anunturile lui cu 1:18 sau intrebai te lamuream si evitai incidentul.

v1per 16-02-15 19:41

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5780982)
Daca te uitai in anunturile lui cu 1:18 sau intrebai te lamuream si evitai incidentul.

Eu cred ca cei care incearca sa tepuiasca ar trebui sa ramana fara conturi!!! Una e sa fie de vina transportul si una este sa o trimiti asa....cu jantele taiate

bmwh548 16-02-15 19:43

Asa ar fi corect, dar avem mainile legate din pacate :sad:

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning