![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Hai sa fim seriosi :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? ?????????????? Stiu ca nu exista in real life , dar ce vroiai sa zic? sa mint ? :???: |
Quote:
radeam de simplu fapt ca in realitate nu exista asa dimensiune plus ca si daca ar exista ar fi imposibil de umblat la noi si nu numai cu asa talon la cauciucuri. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutare....Am luat masina din service....Baietii de acolo au indreptat-o...si au scapat-o de rugina.....
nou: -Jante BBS -Discuri Originale -Filtre aer HKS -2x Cauciucuri iarna 245/35/19,2x Cauciucuri vara 245,40/19 Ce culoare sa o fac???... spiritualDARY2: Frumos golf R.equinox: Ai 2 masini super mai ales audi:shock: quick_silver2: Frumos Nissan |
5 Attachment(s)
Quote:
Vopseste intro culoare mai placuta ochiului,un gri aceasi nuanta ca pe restul jantei nu galbenul acela! E foarte tipator,iar masina.. Hmm,un negru. De vanzare: 10.000e Motor schimbat din 1.3Rotativ in 1.8,4cilindrii in linie-260cp. Frane: Endless (4x350mm/4x6pistonase) Suspensie: Blinstein B6 'parca!' reglabila Masina a fost terminata astazi dimineata la ora 6 sau 7,am lucrat toata noaptea la ea (nu singur,desigur!) Colantata Vernil Mat integral! Poze: |
1 Attachment(s)
killer23-Arata bine..Fao cum a zis Silver(Adi);)
quick_silver2-Vino sa iti iei Jafu de rechin din garaj ca imi ocupa loc....Mazda a ajuns ...Pe maini bune... 1-Motan Am demontat-Porbagaj -Stopuri spate -Luneta :arrow: |
Quote:
Vin ma,numa sa fac rost de trailer sa am pe ce il pune. |
4 Attachment(s)
killer23, faine jante ai ales. Eu zic să mergi pe un albastru.
Astăzi am demontat scaunele stock (īn așteptarea la unele sport și volanul). Am dat oglinda jos comandānd un set nou. Am primit setul de faruri și de stopuri. Urmează pe seară să dau comandă de parbriz și portbagaj. Faruri S15 - $350 Stopuri S15 - $300 |
2 Attachment(s)
am mai muncit si eu pe la e36....
Am montat si bara spate si pragurile.. bara fata nu o sa ramana asa ... o sa ii scot prelungirea |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Revin Cu Audi
A Fost Scos Dupa Cric :D 4 tablitze + 4 gumitze scz de dublu post si niste imbunatatiri la toyota... am dat bara fata si spate jos si am indreptat usa cu UserName :D pozele sunt facut de User:D :arrow: |
2 Attachment(s)
De azi dimineata saracutul R.equinox m`a ajutat la masina .
Am dat jos bara fata , era "mancata" in totalitate Si cred ca ramane fara , pana am bani de alta :???: Si am dat cu chit prin zonele mai suspicioase .. ( L`am cumparat din Korea , si e aproape alb imaculat ) 70 de lei am dat pe el . O sa urmeze o vopsea noua , dar peste o saptamana in cel mai bun caz :) |
5 Attachment(s)
Mașina mai arata a normal acum....aproape am terminat de montat...(sunt lenesh):-P
Sper sa găsesc un bodykit care sa se potrivească;) Urmează sa fie montat: -Farurile Custom -Toba(am dat-o jos si am vopsit-o) -Volan cu Grip Dupa cum vedeți am acoperit geamurile din spate...pentru a-i da un aspect mai aerodinamic.....Aștept părerile voastre...am făcut bine ori mai bine era īnainte:?: Poze:arrow: |
Quote:
ajusteaza motoru si punei capota |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning