![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
frate prinde eleronu ala k-lumea ..sudeazal ...k stii k ai dushmani .. ... Andrei No 1 :)))
|
dap cum tziau furat frumusetze de spoiler poate patzesti si cu eleronul la fel
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: chiar vine frumos eleronu'. PS2: chiar ai nevoie de niste jante :( |
Quote:
PS unde lucrezi acum? |
Quote:
|
Quote:
in seara asta m-am dat cu o nova tare de tot...nu am mai vazut-o prin oras e de DJ...l-am ars pe om *daca ma facea nu mai povesteam* am facut de la semafoarele de la Banie pana la statia de la Spitalul MIlitar...am plecat de la semafoare bine amandoi insa diferenta de turatie se vede clar el schimba undeva pe la 5000 io 6200=6400... l-am ars 1-2-3 pe 4 dadea sa ma prinda pe la spitalu militar aveam 140 :twisted: :twisted: oricum frumos....laure de ce nu ai venit la intalnirea NSL din seara asta...oricum nu ai pierdut cine stie ce ...asa ca mai bine de tine :) ce bine e sa iti traga masina...maine dim pun iar jicloarele inapoi ca terminai toata b4enzina :)) |
5 Attachment(s)
un mic film cu sunetul tobei ;))
|
laur tot nu ai facut nenorocita aia de bara....of...ma sti ce nu inteleg cum ai reusit sa o troznesti ca abia acum vad poze cu masina calumea din lateral si nu pare asa joasa...mie imi place cum suna toba:) sa ai parte de ea si sa nu te auda albinosii
|
Quote:
|
Quote:
|
Da chiar nu iti e frica...daca acu ai pocnit-o asa dar mai ales daca o mai si cobori...tu stii mai bine
|
depinde acu cum e si prin craiova dak e ca in bucuresti ...las-o asa dar dak e frumos poti sa o mai lasi putin
|
laso frate asa ... nu are rost sa o lasi mai jos ... si asa dabea mergem printre gropi ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning