Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

dj05wdj 13-03-07 09:04

Re: oltcit club(furia rosie)

frate prinde eleronu ala k-lumea ..sudeazal ...k stii k ai dushmani .. ... Andrei No 1 :)))

e_Max 13-03-07 16:27

dap cum tziau furat frumusetze de spoiler poate patzesti si cu eleronul la fel

Gabi 13-03-07 17:54

Quote:

Originally Posted by dj05wdj (Post 795332)
frate prinde eleronu ala k-lumea ..sudeazal ...k stii k ai dushmani .. ... Andrei No 1 :)))

Tu ce-ai patit la masina azi ? :)

Laure2fast 13-03-07 19:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 796102)
Tu ce-ai patit la masina azi ? :)

pe unde?ca ramaseram prin 2 locuri..in statie la noi in brazda si pe langa spital....avu noroc cu mine ca acolo ramanea cu ea :lol: :lol:

Gabi 13-03-07 19:37

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 796274)
pe unde?ca ramaseram prin 2 locuri..in statie la noi in brazda si pe langa spital....avu noroc cu mine ca acolo ramanea cu ea :lol: :lol:

In statie boss ! Eu va vad in fiecare zi, de la munca :)

PS: chiar vine frumos eleronu'.
PS2: chiar ai nevoie de niste jante :(

Laure2fast 13-03-07 22:59

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 796317)
In statie boss ! Eu va vad in fiecare zi, de la munca :)

PS: chiar vine frumos eleronu'.
PS2: chiar ai nevoie de niste jante :(

in statie ramase fara benzina...stiu ca are nevoie de jante..am in plan...vopsea si jante..
PS unde lucrezi acum?

Gabi 13-03-07 23:06

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 796842)
in statie ramase fara benzina...stiu ca are nevoie de jante..am in plan...vopsea si jante..
PS unde lucrezi acum?

Confort Instal :) Vino sa-ti dau niste plasa de fibra de sticla; e ieftina - 1,8 lei/m :lol:

dj05fmx 13-03-07 23:55

Quote:

Originally Posted by dj05wdj (Post 794969)
FmX-uLe Vreau Io CleMe.... OriCum SunT DaToR:D :) plz Ia LeGaTuRa Cu LaUrE k VrEaU Io CleMeLe..

ma vere nu stiu io vi le dau da vi le impartiti intre voi daca aveti cum... oricum ajung decat pt o singura masina....

in seara asta m-am dat cu o nova tare de tot...nu am mai vazut-o prin oras e de DJ...l-am ars pe om *daca ma facea nu mai povesteam* am facut de la semafoarele de la Banie pana la statia de la Spitalul MIlitar...am plecat de la semafoare bine amandoi insa diferenta de turatie se vede clar el schimba undeva pe la 5000 io 6200=6400... l-am ars 1-2-3 pe 4 dadea sa ma prinda pe la spitalu militar aveam 140 :twisted: :twisted:
oricum frumos....laure de ce nu ai venit la intalnirea NSL din seara asta...oricum nu ai pierdut cine stie ce ...asa ca mai bine de tine :)

ce bine e sa iti traga masina...maine dim pun iar jicloarele inapoi ca terminai toata b4enzina :))

Laure2fast 16-03-07 11:15

5 Attachment(s)
un mic film cu sunetul tobei ;))

B-83-DAC 16-03-07 19:03

laur tot nu ai facut nenorocita aia de bara....of...ma sti ce nu inteleg cum ai reusit sa o troznesti ca abia acum vad poze cu masina calumea din lateral si nu pare asa joasa...mie imi place cum suna toba:) sa ai parte de ea si sa nu te auda albinosii

Laure2fast 17-03-07 07:30

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 801793)
laur tot nu ai facut nenorocita aia de bara....of...ma sti ce nu inteleg cum ai reusit sa o troznesti ca abia acum vad poze cu masina calumea din lateral si nu pare asa joasa...mie imi place cum suna toba:) sa ai parte de ea si sa nu te auda albinosii

inainte cand aveam cauciucurile de 195/45 era f joasa...acu vreau sa iau telescoape de spate si sa o mai cobor :lol:

e_Max 17-03-07 11:26

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 802475)
inainte cand aveam cauciucurile de 195/45 era f joasa...acu vreau sa iau telescoape de spate si sa o mai cobor :lol:

pai si no satzi fie frica daca o cobori mai mult

Radu.Dobromirescu 17-03-07 22:59

Da chiar nu iti e frica...daca acu ai pocnit-o asa dar mai ales daca o mai si cobori...tu stii mai bine

Danutz Bratosin 18-03-07 10:57

depinde acu cum e si prin craiova dak e ca in bucuresti ...las-o asa dar dak e frumos poti sa o mai lasi putin

Ja_Rule 18-03-07 13:53

laso frate asa ... nu are rost sa o lasi mai jos ... si asa dabea mergem printre gropi ...

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning