Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari la Capitolul Muzica ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2790-recomandari-capitolul-muzica.html)

valib 01-07-05 21:37

ascultati Akon - lonely (mai ales daca sunteti sentimentali)....belea melodia

blowwind 02-07-05 00:36

5 Attachment(s)
:arrow:
Melodii din seria DTM Power :)

more 2 come :)...unele nu le gasesc pe oDC si tre sa le iau de la KazZa sau alte ***`uri de programe :)

amadeus_and 02-07-05 01:13

1 Attachment(s)
Va pun aici melodia care a inebunit racerii greci...din 10 masini \"aranjate\", in 8 bubuie melodia asta in boxe...
Va puneam si videoclipul, dar nu merge sa ii fac upload...

amadeus_and 02-07-05 02:17

Inca o incercare pentru videoclip

alexutzu 02-07-05 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Va pun aici melodia care a inebunit racerii greci...din 10 masini \"aranjate\", in 8 bubuie melodia asta in boxe...
Va puneam si videoclipul, dar nu merge sa ii fac upload...

mama ce melodie infecta....... in fine nu ma mira ca se asculta in grecia asta ca daca stau sa ma gandesc asta vara ei (la fel ca restu care nu intelegeau nici un strop romana) ii ascultau pe retarzii de Ozone cu dragostea din pomi. deci nu ma mira, oricum melodia asta nu imi place.............e.....naspa

valib 02-07-05 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
...in fine nu ma mira ca se asculta in grecia asta ca daca stau sa ma gandesc asta vara ei (la fel ca restu care nu intelegeau nici un strop romana) ii ascultau pe retarzii de Ozone cu dragostea din pomi....

retardatii de ozone ne'au facut cunoscuti peste tot in lume....
asa cum or fi ei de retarzi...

alexutzu 02-07-05 10:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
...in fine nu ma mira ca se asculta in grecia asta ca daca stau sa ma gandesc asta vara ei (la fel ca restu care nu intelegeau nici un strop romana) ii ascultau pe retarzii de Ozone cu dragostea din pomi....

intr-adevar ne-au facut cunoscuti in lume si acum o ducem mult mai bine, nici macar nu mai avem grija zilei de maine.........get real
toti strainii care au ascultat Ozone, au ascultat ptr ca au un ritm, nu pentru versuri, cand le-am spus unor greci ce spun aia in melodie le-a picat fata, au spus ca daca stiau ce aberatie de melodie este de fapt..........nici nu o mai ascultau, DELOC :wink: dupa aia sincer, nu au mai ascultat nici un strop acea melodie, cand o auzeau la radio schimbau postul

Mr.Nice 02-07-05 12:08

1 Attachment(s)
Imi place supermult melodia asta...

PEACE
:peace:

IS 18 BOG 02-07-05 13:26

melodie tzava ..........

nikkfurie_the_a_la_menthe.mp3

Skillzu 02-07-05 19:57

2 Attachment(s)
Jay-Z....super melodie...chiar imi place....katerink....Oriental-o-Rapp....

nikkFurie....recomandata de IS 18 BOG....tare...
:arrow:

EvLSant0S 03-07-05 00:19

ACUM IAU \"The cookbook\" !!!!!!!! Missy elliot !!!!!!!
s-a terminat !!!!!!!
cum il iau , prima chestie care-o fac e sa-l pun aici
tare am senzatia c-o sa va placa rau !
beware !!!!!!!

ZerO_CooL 03-07-05 09:37

1 Attachment(s)
Nu stiu daca a mai fost pusa, sau nu...

alexutzu 03-07-05 09:45

a mai fost

a pus-o Michael

xxdadixx 03-07-05 11:49

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"valib\"

Am vazut la TV ca ei tot timpul s-au considerat rusi! Plus ca nu ei au facut melodia si autorul s-a plans la o emisiune! Vezi melodia noua de CACAT RUSEASCA :arrow:

Psycho 03-07-05 11:57

e super nashpa sux melodia aia pusa de tine e de kko :) .. dar shtitzi ce`mi place .. melodia aia .. cu dragostea nu are varste sexuale .. n`are n`are n`are .. n`are n`are n`are .. dragostea nu shtie .. ce`i sa`mi sugi tu mieee :) ... care o are ?

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning