![]() |
Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
Quote:
Oameni frumosi, de calitate, eveniment reusit ! La cat mai multe ! :peace: |
Felictari tuturor , organizatori si participanti, pentru eveniment, i-mi pare foarte rau ca nu am ajuns :oops:, poate la anul....
|
Quote:
Multumesc si aici celor ce mi-au intins o mana si/sau o scula de ajutor :lol::lol: ! L.E. : Toti cei care au facut poze , daca vor se le urce pe un site de transfer , in felul acesta este mult mai simplu pt toti sa downlodeze pozele . Eu unul vreau sa pastrez toate pozele facute , profi sau neprofi , sunt o amintire frumoasa :-) |
Quote:
Si.....bai baiatule, esti om de om ce sa mai :lol::lol: sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie cat de curand, asa cum de asemenea as vrea cu majoritatea cu care m-am cunoscut ;) Va pupa Gogu de la Valcea :twisted: |
Quote:
|
Quote:
In parcare la Interex nu te-am vazut :sad: lasa ca n-o lasam asa, iti trimit sacosa prin FanCurier :lol: |
Quote:
|
frumos eveniment , ma bucur ca am ajuns sa ne cunoastem fata in fata , pacat ca a fost asa scurt si tot timpul pe fuga , ms la toata lumea si la cat mai multe evenimente de genu pe viitor
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
frumos eveniment ma bucur ca am cunoscut oameni de nota 10+ felicitari organizatorilor chiar daca nu a iesit exact cum trebuia nu aveai cum sa i impaci pe toti. sper la cat mai multe evenimente de acest gen pe viitor. si le transmit in special salutari baietilor de la TM care "e ce trebuie" ;)
|
Quote:
Asa c-am ratat sansa sa te cunosc :evil: |
Quote:
Voi reveni curand cu poze, pentru ca am facut o multime!:D |
Acum imi dau seama de ce nimeni in afara de Sharky nu a luat initiativa de a organiza asa un eveniment: E FOARTE GREU.Cu toate ca au fost unele nemultumiri..pana la urma s-a zbatut Sharky si le-a rezolvat pe toate.Urat din partea celor ce s-au inscris la acest eveniment si nu au mai venit..urat din partea celor ce au luat camerele rezervate altora..si urata portiunea aia de drum...mai ales pt aia LOW.Tin totusi sa il felicit pe Sharky pentru cat s-a zbatut sa iasa cat mai bine.Imi pare bine ca am cunoscut multi baieti cu caracter,care au venit de la sute de Km pentru acest eveniment.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning