![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
este tot spuma poliuretanica dar cu o densitate si o elasticitate mai mare si sunt si mai flexibile..... formele pentru fiecare scaun in parte sunt obtinute de fiecare producator din niste matrite.....este si pe wikipedia.....
|
eram curios cum reusesc astea sa scoata formele....pt ca am vazut si tapirari care erau facute bine si nu tocmai in ateliere specializate...sau nush ce profesionisti
|
salutare.....sunt Darius si sunt din botosani.....pe multi dintre voi va cunoasc,insa voi nu ma cunoasteti......intrebare pentru ESPinoza:nepoata ta sau verisoara ta este cumpva alexandra mateiuc?ca a fost cu mine in clasa la liceul de arta stefan luchian.....as vrea sa vb pe mess .....am 12 ani.....sunt mic si inca nu am masina dar,cand mai am timp ,mai trag o tura prin catamarasti(unde stau eu)cu tata langa mine iar eu la volan....am sa pun poze cu masina sa vedeti si voi.....va salut
|
Quote:
|
Darius ?? am si eu nevoie de o resetare ca bordu meu zici ca-i pom de craciun :D
|
Quote:
|
de prost ce am fost.....inainte crede am ca tre sa am 18 ani sa ma inscriu pe forum....da nah,poate o sa rezolv......
cat despre problema masinilor la service.....yo guys,vorbesc cu tata poate va face voua o reducere de craciun si ca sunteti prietenii mei....insa sper sa accepte.....va dau voua mesaj....mai vb... |
Quote:
@vLLLad: Da de ce nu a intrat espi sa raspunda? Are purtator de cuvant sau o cunosti pe nepoata/verisoara lui?:lol: |
La Alfa am.. se stie ca alfele au unele probleme la partea electrica :)
|
Din pacate a lu simi are probleme din toate partzile :)) la cat e de ochioasa nu trag femeile , mai mult cainii , nu oi simi ?:)) cine e cuminte o sa vad o poza cu bradutzu din alfeta
|
Poate era taur si cand o vazut masina rosie o sarit.:))
|
Espinoza, prezinta noua achizitie ::D
|
E cumva un X6? Ca am vazut unul azi acolo la tine cu nr de germania.
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: Craciun fericit!!!:);):hug: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning