![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
1 Attachment(s)
Daca nu se poate 1300,se poate CN4:twisted:
|
faina dacia
bafta in continuare cu ea |
merci ....sa fie.
|
oscilez in a o reinvia pt o etapa de judetene, unde este si o proba pe macadam.(ca sa nu stric renoul avand garda extrem de joasa ) problema e ca dupa regulamentul actual, daciana s-ar incadra in clasa 3 ..adica peste 2000 de cmc , fara limite..adica turbo, si AWD ...cu alte cuvinte in aceasi clasa cu subaru, mitsu , si alte masini ff tari...la probele cu jaloane nu ar fi o problema mare acuma avnad si fana de mana hidraulica. dar nu are nici pe de parte stabilitatea renaultului 5 gtt........voi ce ziceti ?.
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuturi la renot si blana :) - rezolvat problema
|
1 Attachment(s)
Salutare ! Foarte interesant proiectul si foarte frumoasa masina ! ( un mic cadou de la mine ):oops:
|
Quote:
referitor la scut. Nu e doar vorba de aia...am suspensie estrem de rigida , pt asfalt de si e reglabila si la setare de cel mai moale e tot tare...... |
Deci pe 16 la Jimbolia cu Dacia? ;)
(nu mai oscila sa o scoti unde nu ai baga Renault-ul, mai ales ca pentru macadam ceilalti vor veni cu echipamentul de concurs ca la comlos anul trecut) |
Quote:
|
Ai avut un weekend cu vreme excelenta sper ca ai profitat :)
Fa-i niste poze si posteaza-le, sunt destule persoane care apreciaza putinele dacii cu blow-off, si una peste alta cred ca pe buna dreptate sunt considerate de catre unii un fel e obiecte de cult? "Dacia pss-pss" :) Hai cu poze Peti, tine topicul sus, e vorba de masina ta. |
Quote:
|
Quote:
cine stie alta solutie sa imi zica si mie...:) |
nu ai cumva vre-un senzor de detonatie pentru un motor de gtt ca am nevoie de un asemenea senzor
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning