Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Galerie foto (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/24201-galerie-foto.html)

GYM 20-10-07 18:35

Re: Galerie foto

:))))) ...auditie placuta
https://www.youtube.com/watch?v=QvizD...elated&search=

Kedy 20-10-07 18:39

Looking foward to it :)

fratzika 21-10-07 07:24

3 Attachment(s)
...am luat HU-ul, Alpine 9881....am prins unul la reducere pt. ca a fost cutia desfacuta :))(Ce zici Dadi????merge???)

In Romania pe ********** e 669.90 adica 279$, in USA pret de raft 179 si eu am dat pe el 128$.
....sunt curios daca functioneaza bine boxele din masina..daca nu, le voi schimba si pe alea....oricum vreau sa le trimit acasa toate inainte sa vin...poate cu alta masina :))

sNap7 21-10-07 12:06

Frumos frumos fratzika, tine-o tot asa.
Ce motorisca ziceai ca are ?

bunilla 21-10-07 15:14

eu zic sa te interesezi BINE cam cat te costa sa inmatriculezi o masina din state... eu cred ca nu merita...

fratzika 21-10-07 16:30

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1159903)
Frumos frumos fratzika, tine-o tot asa.
Ce motorisca ziceai ca are ?

Motorisca de de 2000 cu 140 cai, dar tinand cont de an, probabil ca mai are vrei 120...dar trage destul de bine.Dar nu o voi aduce pe asta in tara daca va fi....

xxdadixx 21-10-07 16:32

Ii bine ba Fratzika daca nu ma insel "poll22= tipul cu megane-ul negru de la intalnirea de la Deva de demult" are acelasi aparat si e ff multumit de el. Cand le trimiti acasa vezi cum e cu vama.

fratzika 21-10-07 16:32

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1160246)
eu zic sa te interesezi BINE cam cat te costa sa inmatriculezi o masina din state... eu cred ca nu merita...

...o sa ma interesez, dar nu ma gandesc sa o inmatriculez cu nr. de Romania, tinand cont ca sunt rezident permanent aici o sa incerc sa o las asa si sa platesc asigurarea aici in state, sau ceva de genu'.....oricum nu o sa aduc o vechitura cu mine...

fratzika 21-10-07 16:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1160378)
Ii bine ba Fratzika daca nu ma insel "poll22= tipul cu megane-ul negru de la intalnirea de la Deva de demult" are acelasi aparat si e ff multumit de el. Cand le trimiti acasa vezi cum e cu vama.

le trimit in Ungaria si de acolo vad eu cum le recuperez...:)...sau pachet la parinti....se gaseste o scapare

Kedy 21-10-07 16:59

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1160379)
...o sa ma interesez, dar nu ma gandesc sa o inmatriculez cu nr. de Romania, tinand cont ca sunt rezident permanent aici o sa incerc sa o las asa si sa platesc asigurarea aici in state, sau ceva de genu'.....oricum nu o sa aduc o vechitura cu mine...

Mai ai o posibilitate, o declari acolo ca si masina de vacanta si o sa platesti pe langa asigurare inca o taxa de vreo 100$ pe an. Asa are un prieten tot rezident in state si i-o adus la tasu' un Jeep Grand Cheroke de prin 2000 cu care se plimba omul linistit in romanica cand are nevoie si el se da cu masina o luna pe an cand vine in vacanta.

fratzika 21-10-07 17:38

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1160435)
Mai ai o posibilitate, o declari acolo ca si masina de vacanta si o sa platesti pe langa asigurare inca o taxa de vreo 100$ pe an. Asa are un prieten tot rezident in state si i-o adus la tasu' un Jeep Grand Cheroke de prin 2000 cu care se plimba omul linistit in romanica cand are nevoie si el se da cu masina o luna pe an cand vine in vacanta.

site ca se gasesc solutii, doar suntem romani ce naiba...cred ca stiu despre cine e vorba, baiatul cu Cherokee visiniu parca....are sau a avut gogoseria de la Bucegi, sper sa nu ma insel...

bunilla 21-10-07 18:18

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1160383)
le trimit in Ungaria si de acolo vad eu cum le recuperez...:)...sau pachet la parinti....se gaseste o scapare

din pacate Ungaria, ca si noi de altfel e in EU... poate daca le trimiti in Moldova :) si vama e 10% si se calculeaza dupa pretul de catalog si bineintzeles vestitul TVA ;)

tune_AKj 21-10-07 18:52

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1156596)
...am luat si masina...
...a fost 2000$ si e din 1995...
...nu arata prea bine...ceva probleme cu vopseaua...si nici nu sunt sigur daca o sa bag bani in ea...

..astea sunt primele poze...CALDE :)

Felicitari pentru <achizitie> ...sa o stapanesti sanatos! :-)

Kedy 21-10-07 19:12

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1160506)
site ca se gasesc solutii, doar suntem romani ce naiba...cred ca stiu despre cine e vorba, baiatul cu Cherokee visiniu parca....are sau a avut gogoseria de la Bucegi, sper sa nu ma insel...

Din pacate te inseli tipul ii din Orastie si Jeep-ul lu' tasu ii verde:D

Kedy 21-10-07 19:13

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1160575)
din pacate Ungaria, ca si noi de altfel e in EU... poate daca le trimiti in Moldova :) si vama e 10% si se calculeaza dupa pretul de catalog si bineintzeles vestitul TVA ;)

In Moldova ii cam riscant poti sa nu mai iei nici un colet 8)

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning