![]() |
Re: Golf IV Variant
Quote:
|
Arata exact cum trebuie. Trebuie sa pui si pe fata de minim 10.
|
@sakos: Distantierele le-am luat de la rudolf.s, pentru proba si posibil sa ramana la mine :X, iar cornering lights tai eu bandoul, bandoul de america este putin mai lung si nu intra in bara asta, deci ar trebui alta bara si nu se merita investitia:)
@rudolf.s: Urmeaza si pe fata, depinde cum vine cascavalu:)) Ai pm. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ms frumos:)
|
2 Attachment(s)
Am primit prelungirea spate V6 4motion, trebuie vopsita si sus cu ea! urmatoarea miscare, cornering lights:)
|
Quote:
|
Quote:
|
o grila fara semn nu ar da mai bine ? :S
|
@bujuKYL: O sa urmeze si evacuarea schimbata, nu chiar acuma, da in vitorul apropiat. Pana atunci o sa schimb doar tipsurile sa nu dea urat:)
@bitang: Am luat-o din reprezentanta, Quark din Arad, a fost in jur de 85 euro, se face doar pe original prelungirea asta:) @YEED: Am avut grila fara semn da nu imi placea cum dadeau acele goluri din bara/capota, si de aia am renuntat la ea. Cand o sa scot semnul de pe haion atunci o sa iau si grila fara semn:P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Va rog sa va dati cu parerea. Ce culoare sa fie cornering lights, galbene sau negre?
Negre cred ca s-ar pupa mai bine cu farurile... Da nici galbene nu is urate, doar ca nu am abs nimic galben pe masina. |
Eu zic ca negru :shock:
|
Quote:
|
galbene ca ar fi si jantele si capacele de la oglinzi in ton cu ele
|
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2025 4Tuning