Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

22VIN 09-10-08 09:08

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

atata timp cat nu e roz cu floricele pe ea eu nu vad nici o problema:D

KillerINC 09-10-08 12:39

deci galben cu fluturasi pe aripa e ok ?

22VIN 09-10-08 21:27

n-am vazut fluturasii
atunci da, e o problema... si una mare:))

Marius_mym89 09-10-08 22:59

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1797635)
printre altele si nasul meu :))
daca vreti sa-l vedeti live platiti intrare la mine la poarta :)) (cam de 2 ori pe saptamana) =))

poi bine ma madutz macar 2-3 poze sa pui si tu... sa il avem si noi aici sa avem cu ce ne lauda . 1-2 cu exteriorul 1-2 cu interiorul...:mrhappy: iti platim si taxa de intrare da sa facem si noi o tura cu el . La fostii colegi de liceu faci reducere no?? :D

Marius_mym89 09-10-08 23:05

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1799784)
o mica GAZa in spate la MOBILUX ... partea funny e ca din cate stiu eu, soferul e barbat :)

:lol::lol::lol::lol: nu cred .... hai galbena, galbena... mai vezi barbati conducand masini galbene da... si cu fluturasi p ea ???:rolleyes2:lol::lol: poate i-o fi imprumutat-o sotia

KillerINC 09-10-08 23:23

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1801442)
:lol::lol::lol::lol: nu cred .... hai galbena, galbena... mai vezi barbati conducand masini galbene da... si cu fluturasi p ea ???:rolleyes2:lol::lol: poate i-o fi imprumutat-o sotia

tot ce e posibil .Tipul mai are un 407 albastru cu capota custom si body kit , iar in timpul campaniei electorale era plin e afise PNL cu Miutescu ... iar pe portbagajul 407-lui e reclama la o firma de organizari nunti ... nu mai tin minte numele ... oricum masina e parcata mai mereu unde era si fordul galben zilele trecute ... o sa trec maine pe acolo ca am un pic de treaba , si eventual fac 2-3 poze si peugeot-ului

AG 80 BBI 09-10-08 23:55

aolooo ce aiurea e 407-le ala....e bataie de jok...capota e o idiotenie iar pragurile sunt prinse aiurea si vopsite cu alta culoare....unde mai pui si toba sau sunetul scos!!!

KillerINC 10-10-08 09:34

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1801542)
aolooo ce aiurea e 407-le ala....e bataie de jok...capota e o idiotenie iar pragurile sunt prinse aiurea si vopsite cu alta culoare....unde mai pui si toba sau sunetul scos!!!

capota ca si model e destul de interesanta , dar nu pe masina aia ... in rest ai dreptate cu pagurile si barile , dar si cu sunetul

FeS 10-10-08 17:26

3 Attachment(s)
un nou Bertone in oras...

KillerINC 10-10-08 18:00

frumos , si mai e unul venit de vre-o luna langa biroul meu ...dar nu arata asa bine ca asta . daca il gasesc diseara cand ma duc la munca pun si eu poze cu el ...

btw FES , te-am vazut azi pe langa parcul 1907 la semafor ;)

Marius_mym89 10-10-08 18:43

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1801485)
tot ce e posibil .Tipul mai are un 407 albastru cu capota custom si body kit , iar in timpul campaniei electorale era plin e afise PNL cu Miutescu ... iar pe portbagajul 407-lui e reclama la o firma de organizari nunti ... nu mai tin minte numele ... oricum masina e parcata mai mereu unde era si fordul galben zilele trecute ... o sa trec maine pe acolo ca am un pic de treaba , si eventual fac 2-3 poze si peugeot-ului

stiu si eu peugeot-ul ala sta mai mereu parcat prin fatza p la prefectura si cum ai zis si tu...in campanie e plin de afise ....capota aia e naspa si pragurile cum au mai zis si altii sunt prinse in btaie de joc:???:

aysmen 12-10-08 20:50

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 1802576)
un nou Bertone in oras...

Frumos rau ,e de vanzare sau de ce apare pe poza bazar...?

IONUT-GBP 12-10-08 21:11

Da..........

KillerINC 12-10-08 21:29

http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...bo-220944.html

aici e

FeS 13-10-08 23:54

Masina a fost de vanzare.
Acum o sa ramana in Pitesti
E noua masina a fratelui meu.

All times are GMT +2. The time now is 18:51.

- Copyright 2026 4Tuning