![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Si cam tot ceea ce voi face la masina voi posta fara probleme deocamdata sunt in vanatoare dupa piese :d Numai de bine |
Imi pare rau pentru dauna... Ai facut o lista destul de mare o sa iti ia ceva timp pana vei termina lista aceea:cry:
|
sal imi pare rau pentru ce ti sa intamplat .daca te ajuta cu ceva te pot ajuta eu cu doua faruri originale fiat de pe masina mea eu leam schimbat cu unele modificate .precizes gratis doar ca nu ti le pot trimite decat saptamana care vine farurile sunt noi sunt negre cu sticla clara .daca te intereseaza ast pm sa ne punem de acord:))
|
Quote:
In urmatoarele zile o sa va tin la curent cu ce piese am achizitionat ,dupa ce am discutat cu joker mi-a dat o idee pentru cauciucuri si anume 165-50-15 sau 165-55-15 asta ca sa fac un strech destul de placut ochiului dar acuma o sa vad daca o sa gasesc marimea asta aicii si sa nu fiu nevoit sa comand de pe net .. Numai de bine |
Quote:
Salut ,uite numarul meu de telefon da-mi un beep si te sun eu :0767944311 Ca sa nu vorbim aicii. Multumesc anticipat |
Quote:
mai rar asa oameni !!! PS:mai da si u din casa spune-ne si nou ce ai mai trecut pe lista de s-a dublat!:D uite id-ul meu!poate mai vb si pe mess : trance_marius2004 |
Quote:
O sa se adauge mai multe piese dar voi posta la fiecare operatiune in parte ..:D Ti-am dat add..si pentru cei care mai vor sa mai schimbam o parere acesta este id-ul meu: danasel_silviu Numai de bine! |
Salutare ,azii ma uitam pe certificatul de inmatriculare sa dau seria de sasiu pentru comndarea unor piese si ce sa vad azi se fac 2 ani de cand masina a ajuns la mine :lol: ,tot azii o sa intre si in reparatii ...
Am comandat urmatoarele piese : -capat planetara -un furtun plus aerisitor instalatie racire -garnitura capac motor -1l vopsea albastru eu mai am ceva dar nu imi ajunge O sa urmeze caucuiucurile ..sper sa gasesc ce vreau ,zilele urmatoarele voi posta si poze cu operatiunile facute.. Nu pot sa zic decat doamne ajuta,si sper sa iese bine!! Numai de bine! |
Noi te sustinem, tot raul spre bine!:D
|
Bafta in continuare,asteptam poze din timpul lucrarilor:)
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Astazi am comandat si capacele pentru jantele de aliaj urmeaza sa le primesc pe saptamana viitoare !
Si o poza cu modelul Numai de bine |
:( .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning