![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
RRRR Ai PM ....Lume, cred ca-mi vand Hertzurile!!!!!!!!... saritzi cu oferte...cat e calde :D
|
Pune-le pe bazaru mare de pe forum, bazaru de pe HD si pe site si nu mai fa offtopic
|
Quote:
|
....Deci ba chiar nu mai zice nimeni...ceva interesant???.....
|
......si nu fac referire la la tine Bogdan......
|
Nu e interesant ca yo vand boxele ? :D
Nu-ti trebe niste boxe pt cielo-u tau? Cand mai vi pe la Hunedoara sa-ti fac o proba cu ele ? |
Oficial eu nu mai ader la REDENGINE!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
prefer sa nu comentez...........
v-am spus asa k fapt divers.......... Poate o sa fie pe viitor o "gasca" (club e prea mult spus pt. judetul nostru) de baieti care sa mearga la linii.........si sa reprezinte judetul Hunedoara |
...yo nus' cand mai vin prin HD......da cand vin te sun.........aaaa si sunt super fericit....mi-am gasit neon(spate) pt cielo.......nici nu ghiciti unde l-am gasit...in Lupeni........cand am coborat de la Straja...:))...aia din Lupeni sunt tari la TuninG :))
|
Baaa voi stiati ca imediat vine raliu hunedoarei??????? e programat mai repede anu asta:p
e etapa a 3-a: 3 Hunedoarei asfalt Hyundai RTR 20-21 aprilie Ia vedeti aici : http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...onal_2007.html E bineeeee :D |
INCREDIBIL!!!!
Mai prind si eu un eveniment aici in zona inainte sa parasesc tara definitiv(sau nu) :( |
Quote:
|
Stie cineva daca punctele de penalizare se reporteaza si in Statele Unite???
Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere... Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :) Am primit de la Takashy(Cristi Cielo) un capac, am zis ca salvez niste banutzi care la urma urmei s-au dus pe o amenda...mai naspa de atat nu se poate.:( |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning