![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
3 Attachment(s)
Dupa 1000 si una de draci in sfarsit am rezolvat si cu carburatorul, din 3 am facut unu bun :lol: acum pot spune ca motorul merge in parametri normali,astazi am lucrat pe la ea i-am desfundat si actualu carburator de pe masina cu cateva rateuri.L-am reglat acum numai scoate fum negru si sa vedem consumu cum este credca s-a mai micsorat umpic.Acum am carburator Carfil cu licenta weber italia :-P Atasez cateva poze cu carburatoarele jucanduma cu ele si un filmulet cu desfundarea lui :D
https://www.youtube.com/watch?v=W4pxt1l_YvU |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma daca mergi decent nu consuma mult daca dai talpa da eu merg cu dublu ala al meu si are gurile mari de tot fata de un dublu de Lada si nu imi consuma mult eu zic ca la fel ii consumu ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E ok cat e nou si nu ii faci reglaje prea multe. Cum te-ai apucat sa-l desfaci..l-ai terminat. Am fost si la Carfil la Brasov, acum cativa ani cu masina si tot nu au reusit sa-l faca sa functioneze bine.L-am aruncat. In plus calitatea prelucrarii pieselor este de toata jena. Materialele folosite, la fel, sunt de cacat, apar fisuri..etc.. Cu dublucorpul asta de Lada Samara, pe care il am instalat pe motor nu am avut nici o problema. Fac depasiri fluierand, tine relanti-ul fix, clapeta a 2-a ofera o doza suficienta de putere. Singurul lucru este ca iti suge benzina din rezervor mai repede decat ai sa crezi. Dar pentru asta exista Mastercard! Deci, vrei putere baga un dublucorp, unul strain neaparat! Minus, consuma ceva mai mult decat amortitul asta Carfil Mono. Il pastrezi pe asta mico-mono, ai consum mai mic, dar si putere scazuta. |
1 Attachment(s)
DjBOSS..Un cadou De la mine..sper sa le pui in aplicare
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Azi am facut mai multe poze asa ca am lipit si folia pe faruri " doar pentru poze si cateva plimbari pana seara prin oras " acum poze cu huy 8)
https://www.youtube.com/watch?v=bLr1gGXhNRc |
fac pariu ca nu vezi nimic noaptea cu folia aia....
|
Quote:
putere....chestie relativa, asta nu e putere la 60-70CP dar consumul poate fi de motor de 1.8. Mie mi-a luat odata 2l de benzina in 10km, facusem testul cu bidonul sa vad cat consuma la forja maxima. |
multumesc pentru informatie..frate zimi si mie ce jigler aveai tu la benzina..135,140,155..??..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning