![]() |
Re: DreamWorks
Propun ca vineri sa fie ultima intalnire pe anul acesta...va asteptam in numar cat mai mare, oricine este bine venit, maine voi afisa ora si locul de intalnire.
|
|
Quote:
|
daca trebuia montat/demontat ceva la vreo masina..ma bagam si eu...
:twisted: asa..la...fotbal... ...chiar nu e genu meu:weirdface |
De ce nu Zeta ?...mergem acolo la distractie...nu e o competitie sportiva de mare clasa asa ca esti bine primita. Oricine stie sa dea cu piciorul in balonul ala rotund :D.
Iar daca vrei sa montezi/demontezi ceva il las pe zuz la intrare si faci ce vrei la el :)) |
Am postat si eu :D vreau sa il alerg pe zuzu pana ii ies ochii din "gavane" :)))
|
Hai sictir ma :)))...m-ai vazut mai batran si gata te iei de mine? Hai ca iti arat eu cum trebuie sa alergi dupa mine sa prinzi balonu' :)) sau macar sa il vezi :-P
|
Lasa ma vrajeala :))) u esti obisnuit sa apesi pe pedale habar n`ai sa dai cu picioru =)) mingea nu are ambreiaj frana si acceleratie :)))
|
Da..? Bineeee vezi tu cand o sa dau inferioara si o sa-ti dau cu fum...o sa vezi doar nr-u de pe spate si scris ZUZU :))))
|
Quote:
|
voi cand vorbiti de fotbal de fapt tot de masini vorbiti :))
|
Dute ba :))) sa vezi ce drifturi fac cu mingea :)) Acum ma vezi:)) acum nu ma mai vezi :))) MAximm :))
[Cam asa cv Vera] :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
parca incep sa inteleg si eu ce ziceti acolo:-P
|
Hai ca esti vagabond :)) mare vagabondd :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning