![]() |
Re: Club astra bertone
are filtru normal sau sport ?
|
filtru aer normal, filtru standard care se schimba la revizie. este nou.
|
Quote:
|
Deci ramane valabila intalnirea pt maine ????
|
maine la 12 sunt la casa poporului, vin de la pitesti, daca vrea careva sa vina pana acolo cum mine il iau de pe drum 0720026127 -victor
|
da maine la 12
|
Quote:
|
imi pare rau k nu pot fi prezent maine ...(nu e inscrisa masina inca)..oricum multa bafta si distractie placuta..si sa afceti mult zgomot!:)
|
salutare baieti... bai, imi pare rau ca n-am venit azi... :| vineri am ajuns la 4 dimineata acasa, sambata la 3 dimineata... am dormit azi pan-la 2. m-am trezit si m-am culcat iar la 4 :D banuiesc ca a fost misto... care ati facut poze, puneti si voi aci, sa vad si eu :) hai bafta si drum bun!
|
4 masini :)
adevarul ca toate misto :) |
Da. Super intalnire. Cred ca e prima si ultima la care particip.
|
cu siguranta la urmatoarea voi venii si eu pt k o voi avea inscrisa!imi pare rau k nu am fost acolo.ma bucur pt cei care a-ti fost pt k eu cred k v-ati simtit bn!bafta colegii!
|
Quote:
|
salutare!!! DIN PACATE NU AM PUTUT AJUNGE DUMINICA......A INTERVENIT CEVA SI A TREBUIT SA PLEC URGENT DIN BUC......IMI PARE NESPUS DE RAU...SPER CA A FOST FRUMOS...CEL PUTIN TIMPUL......:)A FOST....POATE MAI FACEM O INTALNIRE....CE ZICETI...VA MAI RISCATI LA O INTALNIRE? MERGE CINEVA SAMBATA LA 4TUNING DAYS???POATE NE INTALNIM SI MERGEM IMPREUNA...:)
|
Baieti imi vand bov-ul de pe masina. Am altul mai smecher si nu mai am ce face cu el. Este un bov reglabil: http://www.performancezone.ro/poze_mari/293b372f670.jpg
Pretul de achzitie a fost 4.5 mil. Eu il dau cu 2 mil. Cineva interesat ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning