![]() |
Re: B 89 Wrc
cei cu motorul ? le-a dat jos pe cele vechi si le-a pus pe cele de acum ........
|
Quote:
2 : dupa parerea mea cred k dacia are prinderea in 3 ,eu am intrebat cum le-a pus pe cele cu 4 in loc de 3 prezoane ...oricine le poate da jos "pe cele vechi si le-a pus pe cele noi" |
degeaba daca n`ai cric si coarba
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare cine ma ajuta??:(vreau sa imi fac din 3-4 brezoane sunt bune flansele sunt sigure ???stie cineva??sau daca intorc cauciucurile are ceva???pls dati-mi si mie un raspuns va multumesc
|
sunt de vanzare flanse pt dacie in 4 brezoane, ne spui si noua daca sunt sigure dupa 100.000 de km.
poti sa intorci cauciucurile daca ai unghiurile varza uite un raspuns |
Quote:
|
salutare!
ja_rule...albule...vreau si eu pozele facute la masina lui WRC, asta ca sa am cu ce sa ma laud WRC live. Mi le trimiti pe privat, sau pe mail..daca te rog? nenea florin...jos palaria pentru realizare! daca imi mai spui una alta, poate ma convingi sa imi fac si eu o baba din asta:) Si in legatura cu centurile...daca gasesti cumva pe rosu la pret rezonabil, sa stii ca vreau |
gata nu mai scapi de vali
|
e simplu` ... ignore :):):) iar pt cei care asteapta noutati despre WRC, au de asteptat ... florin se misca putin cam greu din cauza vremii... pana atunci sa fiti iubiti si tine`ti aproape!!!
|
e deja misto asa cum e ... imi place la nebunie...sarbatori fericite Florine din partea mea si a lui Myc-u`! :D
|
nu stiu daca tu erai dar eu acum vreo 3 ani ti-am vazut masina in pitesti pe craiovei prin parcare pe acolo pe dreapta si daca tin eu minte bine parca era alba sau chiar albastra nu mai tin minte bine dar avea tot jantele astea si m-a impresionat mult de tot dar fara sa stiu cine e proprietarul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning