![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Quote:
Esti foarte motivat, de cand cu incidentul; bravo ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Ia de aici ! |
3 Attachment(s)
Spor la treaba!
Noile tale ceasuri si proiectoare :) |
Nosule esti de belea :D:D ...spor !!!
|
@ catalin - inca putin si ajung la mine :D proiectoarele o sa le fac fumurii sa mearga cu semnalele.
@ ricko -thanks, abia astept sa fie gata ca nu mai rezist fara masina. Am fost intr-o zi la agatat in autobuz de plictiseala :))) merge mai bine decat din masina insa tot mai fain e la volan :lol: @ crysty - chiar m-am uitat la ce mi-ai zis cu cateva pagini in urma.. nari de facelift negre vin, semnalizari si alte faruri vin, chiar si alt numar pe fata care o sa aiba conturul sters cum trebuie si probabil si alta toba finala va veni in cateva sapt :)) @ sparkle - thanks, o sa arate destul de ciudat masina cu fata neagra pe moment insa in martie o vopsesc complet :D |
Quote:
Sunt curios ce tobă pui, cea mai reușită variantă de tobă + tips am vazut-o la Teo din VL, ia legătura cu el dacă și ție îți place! |
cam ca a lu' motzu va fi :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
oricum o sa iubesti toba aia la ce sunet are:D |
daaaa pai pentru sunet o sa si iau una d-asta :D si pentru cum arata, logic :))
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva, dar pe de`o parte sunt si bucuros ca te-a impins sa faci schimbarile astea,care probabil tu le faceai mult mai tarziu!
O sa iasa bine pana la capat! ;) P.S.: Cam asa se aude asta :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca se aude bine toba aia pe caruta mea ! Cine imi imprumuta una sa fac testul ? Mai bine doua ! Vreau evacuare dubla !
P.S. Mi-am pus si GPS ! |
Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64 ON: O zi aprox cand e gata ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning