![]() |
Re: Peugeot 407
Dap...Podeaua era foarte sus..nu se statea prea comod..Si am vorbit cu un tapiter si o sa lucrez pe bancheta originala..Oricum tot 2 locuri o sa fie, iar intre ele o sa fie un woofer..
|
O aduci la 4Tuning Festival? :D
|
ASA DA!!! O masina superba, cel putin in poze. Sper sa am ocazia sa o vad in realitate la urmatorul eveniment 4T. La interior scaunele arata fantastic, iar eu nu as schimba lemnul...chiar arata foarte la locul lui in interiorul crem. ;) Bafta si spor la treaba in continuare.
|
Merci mult..Sper sa ajung..Si poate o sa ma vedeti pana atunci, live :)..Vineri ar trebui sa fie gata tot..Vreau sa scot si bandourile exterioare..
|
1 Attachment(s)
Azi era gata tot exteriorul, dar nu a ajuns pielea pt bancheta din spate...o mai las pana vinerea viitoare..
|
e gata masina? ca te-am vazut pe pacurari intr-o seara... in sens invers si n-am avut timp sa o analizez....
|
10 Attachment(s)
......
|
WOW !!! B I J U T E R I E !!! Capota arata mult mai bine si suprinzator...se potriveste si cu scaunele foarte bine ca design. ;)
|
chiar ca bijuterie....si interiorul e foarte frumos facut si cu gust, felicitari!
|
Thx.... :)
|
felicitari cristi a iesit super dar de ce nu astupi si bandourile de pe usi si bari? eu cred ca ar da mult mai bine clean, si ar merge si o grila lata in fata :D.
|
Am vrut, dar e gaura foarte mare, si nu vreau sa pun chit pe ea..si sa ma apuc sa sudez iar tabla sa finisez e mai greu..Si la grila e destul de greu..
|
o masina cu adevarat superba... in proportie de cat % e terminata? (dupa parerea ta)
eu zic ca e 100%... bv... |
Hmmm..Sincer tanjesc dupa o suspensie hidraulica, vreau sa ii schimb capota si nu pra imi mai place cobinatia cu negru, evacuarea completa acum urmeaza, si mai e de lucru la capitolul ICE(un DVD pe aici pe acolo) :), si sa nu uita de motor care nu are nimic..Deci cam 40% e terminata..Mai am un pic pana la jumate..Sicer cred ca daca e sa te gandesti nu se termina niciodata, cred ca asta e si motivul pentru care unii vand masinile care le-au facut si au investit muult, dar ajung sa le vanda pe bani super putini, de frica virgula ca nu se vor oprii niciodata de bagat banii in ea.. :) Deci in 4 ani sper sa o termin toata :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning