Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

MariusTXA 01-08-07 03:22

Re: TXA

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 1023844)
Categoric mtj-u all the way, si o sa stea sus ceva vreme :-)

nu stiu cat timp va sta sus cum spui tu daca va sta,ca si eu si dgh o sa ne punem turbo si vezi ca este alta mancare de peste m5 turbo decat 3,5 turbo....

sTAILLL 01-08-07 03:38

sa nu uitam ca mai exista un urs cu m5 care ar putea pune problem... ursul lui Domy mai ales ca e pe 2 usi ;)

EvLSant0S 01-08-07 04:00

esti dorit rau de tot in ultima vreme .. :D
vezi ca te vrea un t t :D
m-a rugat sa-ti trasmit :)
o sa fie interesanta rau de tot cursa

anonymous nr 1 provoaca mr nr 1 ( ca banuiesc ca esti cel mai tare d acolo )

Guwy 01-08-07 09:18

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 1024281)
sa nu uitam ca mai exista un urs cu m5 care ar putea pune problem... ursul lui Domy mai ales ca e pe 2 usi ;)

In momentul de fata TXA este cel mai tare :D .
Inafara de Domy ala care are motorul ala de m5 mai este si WRC care din cate stiu eu a fost primul dupa aici care a avut motor de m5 pe ursulet .
Eu cred ca Domy nu are nici o sansa in fata lu' Marius fiindca mie mi se pare ca acel motor a lu' Domy nu trage deloc l-am vazut cand era si pe pisica aia YFR abea tragea .

Salut ! ! !

valib 01-08-07 09:56

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1024364)
Eu cred ca Domy nu are nici o sansa in fata lu' Marius fiindca mie mi se pare ca acel motor a lu' Domy nu trage deloc l-am vazut cand era si pe pisica aia YFR abea tragea .

motorul ala a fost refacut de la 0, si mai are ceva pana isi face rodajul corespunzator + reglajele aferente.

felicitari TXA!

sTAILLL 01-08-07 13:07

scuze am uitat WRC`u :)

MariusTXA 01-08-07 13:16

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1024286)
esti dorit rau de tot in ultima vreme .. :D
vezi ca te vrea un t t :D
m-a rugat sa-ti trasmit :)
o sa fie interesanta rau de tot cursa

anonymous nr 1 provoaca mr nr 1 ( ca banuiesc ca esti cel mai tare d acolo )

ne auzim zilele astea la un telefon.............

MariusTXA 01-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1024364)
In momentul de fata TXA este cel mai tare :D .
Inafara de Domy ala care are motorul ala de m5 mai este si WRC care din cate stiu eu a fost primul dupa aici care a avut motor de m5 pe ursulet .

Salut ! ! !

frate nu mai vorbi daca nu stii ceva concret,primul motor de m5 e34 care a fost pus din cate stiu eu pe un bmw e30 a fost al lui nicu(mtj)acum vreo 5 ani cat despre domy numai cuvinte de lauda pt ceea ce face si il astept la start............

boh_325t 01-08-07 14:18

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1024265)
pe boh la batut fratele meu cu pisica si eu io dau grav fratelui meu dar ma dau cu el oricand,cat despre ce va fi e mai bine sa asteptam si o sa vedem sa nu tragem concluzii pripite.................

fratele tau m-a batut din alta cauza si cred ca am zis atunci ca masina nu merge atunci voi ati vrut sa ne dam .Nu puteam sa refuz ,totusi este un motor de 2.5 12 valve vs m3 in mintile lui

blazeyblaze 01-08-07 16:17

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1024269)
am filmuetul frate si chiar la intrare in parcare aveam 2 masini in fata,stiu ca esti prieten cu el si nu am de ce sa ma supar ca oricum ar fi l-am batut si daca are dubii ne mai dam iar...........

crede-ma ca nu sunt partinitor indiferent cu cine sunt prieten
ma cunosti de ceva vreme si banuiesc ca ai vazut ca sunt un om impartial
eu personal am vazut o masina intre voi....daca filmuletele zic altceva atunci m-am inselat eu...oricum.....e30 m5+nx versus z4 m stock o cursa foarte buna si spectaculoasa....l-ai batut indiferent de situatie si asta am vazut cu totii

boh_325t 01-08-07 16:42

din cate stiu eu care am fost in masina eram exact la usa lui daca voi stiti mai bine............repet masina nu mergea pe presiunea cu care m-am dat cu DGH si ati recunoscut si voi ca mergea bine si asaa ....dar mai este putin si iese iar

D G H 01-08-07 16:46

recunosc ca boh-u nu mergea cum mergea cand s-a dat cu mine si m-a batut,adevarat in seara aia imi schimbasem si eu ceva la masina dar nu asa de mult,deci o sa iasa din nou si o sa demonstreze ce poate face:D

boh_325t 01-08-07 16:47

uite un adevarat prieten care stie ce s-a intamplat

D G H 01-08-07 16:50

sa lasam faptele sa vb,e urat sa mai vb aici,pt ca se vb de ursu txa si nu de pisica txa....

naka66vio 01-08-07 17:09

boh intradevar un urs care imi place si parca la cta cand sa dat de 1 mai cu txa cu pisica a fost altceva

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning