![]() |
Re: TXA
Quote:
|
sa nu uitam ca mai exista un urs cu m5 care ar putea pune problem... ursul lui Domy mai ales ca e pe 2 usi ;)
|
esti dorit rau de tot in ultima vreme .. :D
vezi ca te vrea un t t :D m-a rugat sa-ti trasmit :) o sa fie interesanta rau de tot cursa anonymous nr 1 provoaca mr nr 1 ( ca banuiesc ca esti cel mai tare d acolo ) |
Quote:
Inafara de Domy ala care are motorul ala de m5 mai este si WRC care din cate stiu eu a fost primul dupa aici care a avut motor de m5 pe ursulet . Eu cred ca Domy nu are nici o sansa in fata lu' Marius fiindca mie mi se pare ca acel motor a lu' Domy nu trage deloc l-am vazut cand era si pe pisica aia YFR abea tragea . Salut ! ! ! |
Quote:
motorul ala a fost refacut de la 0, si mai are ceva pana isi face rodajul corespunzator + reglajele aferente. felicitari TXA! |
scuze am uitat WRC`u :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma cunosti de ceva vreme si banuiesc ca ai vazut ca sunt un om impartial eu personal am vazut o masina intre voi....daca filmuletele zic altceva atunci m-am inselat eu...oricum.....e30 m5+nx versus z4 m stock o cursa foarte buna si spectaculoasa....l-ai batut indiferent de situatie si asta am vazut cu totii |
din cate stiu eu care am fost in masina eram exact la usa lui daca voi stiti mai bine............repet masina nu mergea pe presiunea cu care m-am dat cu DGH si ati recunoscut si voi ca mergea bine si asaa ....dar mai este putin si iese iar
|
recunosc ca boh-u nu mergea cum mergea cand s-a dat cu mine si m-a batut,adevarat in seara aia imi schimbasem si eu ceva la masina dar nu asa de mult,deci o sa iasa din nou si o sa demonstreze ce poate face:D
|
uite un adevarat prieten care stie ce s-a intamplat
|
sa lasam faptele sa vb,e urat sa mai vb aici,pt ca se vb de ursu txa si nu de pisica txa....
|
boh intradevar un urs care imi place si parca la cta cand sa dat de 1 mai cu txa cu pisica a fost altceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning