Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 83 Dac (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19304-83-dac.html)

quick_5hifter 13-02-07 23:21

Re: Berlina B-83-DAC

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 747646)
dac'ul a terminat de lasat masina, e pregatita de..... "interventii"....
asa da tuning.... de cat e motorul? cati cai putere ai? :lol::lol::lol:

:lol: :lol:

hai ca mi-am luat portia de ras pe ziua de azi ! tare faza, Robert!

MOUZE 14-02-07 00:44

dracu' OFICIAL e jos ;)

FOARTE aproape de strazi si cartier...

AAlpine1 14-02-07 09:00

nu credem nimic pana nu vedem poze :P

24mig 14-02-07 11:46

Sal, am si eu o intrebare pentru DAC, cati centimentri ai de la bara din fata pana la pamant,si pana la urma ai taiat din arcuri sau ce-ai facut pe fata?

Eu am arcuri originale netaiate si intra roata in interiorul aripei cu masina goala, asa ca nu va taiati arcurile pe fata ca nu faceti bine, gasiti arcuri de pe la sporturi dezmembrate.

B-83-DAC 14-02-07 13:41

O sa vina si pozele dar cel mai probabil o sa pun vineri ca intai vreau sa vada DRT si pe urma pun poza(sper sa nu se supere lumea)...oricum e urat afara si masina e murdara.
Ca sa o cobor am luat 2 spire din arcurile de pe fata si am intarit amortizoarele cu tot cu scurtare de tija :)....masina e senzatie oricum imi place foarte mult cum se merge cu ea si mai ales cum se simte pe viraje

24mig 14-02-07 15:18

sa stii k am vazut o poza cu masina ta, si cred ca ai exagerat cu taiatul, mai ales pe spate, dar acum cred ca simnti toate damburile de pe sosea cuarcurile alea taiate, si sa nu spui ca nu e asa ca stiu ce vb.
Asa ca te sfatuiesc sa-ti cauti arcuri intregi si scurte ca sunt mai calculate si tari si mai bune la suspensie decat taiate.

NightDevil 14-02-07 15:33

Quote:

Originally Posted by 24mig (Post 749488)
sa stii k am vazut o poza cu masina ta, si cred ca ai exagerat cu taiatul, mai ales pe spate, dar acum cred ca simnti toate damburile de pe sosea cuarcurile alea taiate, si sa nu spui ca nu e asa ca stiu ce vb.
Asa ca te sfatuiesc sa-ti cauti arcuri intregi si scurte ca sunt mai calculate si tari si mai bune la suspensie decat taiate.

da cred ka toti trebuie sa te ascultam ai mare dreptate ..eu maine ma duc si i-mi iau arcuri de aro 10 + inaltatoare ...

24mig 14-02-07 17:00

@NIGHTDEVIL-tu nu cumva ai dacie sport?Si daca da de ce-ti trebuiesc de aro 10?Alea ale ei nu te multumesc?

B-83-DAC 14-02-07 17:10

Quote:

Originally Posted by 24mig (Post 749488)

sunt curios in ce poza ti se pare tie ca masina e exagerat de joasa pe spate mai ales in contextul in care nu e nicio poza cu masina de cand am modificat arcurile pe acest site...chiar as vrea sa o vad si eu asa de curiozitate...sti care e chestia cand am facut alegerea asta cu suspensia am stiut de la bun inceput cat de rigida e masina si asta am si cautat...masina imi place cum e,imi place cum se simte la drum asa ca nu vreau sa ma mai intorc la vechea "barca" sub nicio forma...nu vreau sa ma simt bine in masina vreau sa imi clantzane dintzii in gura

giubau_v8 14-02-07 17:15

tare......:))))))))))))) tu chiar nu te prinzi frate?

deabia astept sa vad pozele cu dacu :)

B-83-DAC 14-02-07 17:16

o sa vina si pozele...cel mai probabil vineri spre seara sau sambata pe la 1-2 :) oricum dupa intalnirea de vineri :)...

lord_sith 14-02-07 18:28

Asa bai nea' Dac-ule...ma bucur pt tine, chiar tre' sa vorbim vineri, ca o sa ma coboare una! :D

B-83-DAC 14-02-07 18:58

vorbim maestre vorbim,dar cel mai indicat ar fi sa te sfatuiesti cu shoarecele :)

B-83-DAC 14-02-07 20:20

1 Attachment(s)
hai ca pana vineri e destul de mult timp...pun o poza mica pe post de teaser :)

Claudia 14-02-07 20:35

Frumoasa alegere, dracule....
@24mig: nightdevil s-a gandit sa iti asculte sfatul pretios, si sa isi departeze sportiva de strazi...si cartier.... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning