![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea. |
@ CT 87 ADY . da 6+1 :)
ERY ,cand e cursa de la buzau ? :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
6 (sambata)-7 (duminica) septembrie 2008. https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/87446-marele-premiu-buzaului.html |
@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb
|
Quote:
|
@ Hellman - un id de mess sa vb mai multe ..
|
cand am plecat repede ? si ce 1-1 ?
|
cum cand ai plecat repede? atunci acolo in seara aia colt cu strada aia can era si ala cu aia si ai plecat repede... :lol:
|
Quote:
|
Esti slab mah....ti-am zis ca iti rezervasem nr de inmatriculare cu ERY....nu ai vrut sa ma asculti :)
|
Nu nu nu ca dupaia ma sufocau prea mult femeile si racerii prin constanta daca aveam nr tau de vedeta :)))) heheh
|
Quote:
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning