![]() |
Re: E46 - Bagged
:) cand am luat masina era stoc stoc, absolut nimic nu era modificat, mai vad pe strada cate un e46 argintiu stoc si ma gandesc cum era inainte, hmm... :))
|
Cred ca e cel mai tare e46 din zona ardealului, sau din tara mai bine zis. Felicitari pentru ce ai facut, extraordinara masina... poti sa-mi spui daca te rog de unde ai luat folia rosie pt stopuri?
|
de la verla, cluj binenteles :)
|
cel mai frumos e46 pe care l-am vazut in viata mea:!: e foarte grav:twisted:
|
pff ..asta da e46 :D:D ce mi as dori sa o vad live sa vad liniile astea de pe ea in realitate! bv si bafta pe mai departe !! o masina adusa la alt nivel !
|
5 Attachment(s)
mai multe poze de la piatra neamt si de pe drum...
|
8 Attachment(s)
poze targu mures Promenada Mall... si de pe drum :))
|
ei, ei nu prea te tine sa mergi cu ea jos:D te lasa drumurile noastre fara unele piese de pe masina:rolleyes28) SUPERBA!!!
|
pe autostrada puteam merge dar in drum spre piatra am facut pana, si fortat am schimbat cauciucurile acolo cu 215 40 (inainte aveam 215 35) asta am gasit, pentru asta cautam disperat in urma cu cateva zile cauciucuri :) dar mi-am comandat 2 cauciucuri noi pe dimensiunea asta si astept sa ajunga, momentan freaca in aripa cand e lasata jos si nu mai ajunge scutul pe jos :) asta doar de la talonul cauciucului
btw, cauciucurile care le am momentn pe fata sunt de vanzare :) runflat stare f buna |
Cum a fost drumul prin Praid si Gheorghieni cand ai venit spre Piatra?:lol:
|
Quote:
dar de acolo pana la Piatra ii destul de rau,pe alocuri varza...asta prin Cheiile Bicazului;) |
Quote:
|
s-a descurcat bine masina :) printre munti a fost superb, de drum pot sa zic ca a fost decent, unde a fost drum rau am luat-o mai incet, nu conta ca am coada de masini in spate... adevarul e ca nimeni nu claxona :)) intelegeau de ce ma duc asa :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
A 3-a cupa :) la jucu, Best car of the show...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning