![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
|
Pustiu...are gura mare sa urle cand imi bag....picioru-n ea :lol:
Liviule erai cu ochii in bord ma :)) ce 7000 ca i-am dat batraneste in 5000. Pustiu i-a dat la relanti :))) noi eram pe malul celalalt si ne uitam dupa pustiu in spate si cand colo omu era dincolo de rau :))) |
Quote:
Pustiu o ardea gangsta ca era in reparatii partea frontala si ii era frica :lol: Lasa ca e bine si asa :D |
Pai daca am facut portbagaju clean daia nu stii ce motor am pe ea :-). Azi a fost ocazional...de obicei in 3000 schimb si eu iar cand trag cat pot de benzina schimb si la 2500 :))
|
mergeam calm si ma uitam dupa muste sa nu intre in lac:lol: ca le capaceam =)) la intorcere i-am dat cox ca ma enervase unu :))))) si era sa iau musca=))=))=)))
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu s-a infipt vreun intrus in lac :))
+ inca o poza cu zuz |
Quote:
sa schimbi oglinzile astea si sa vopsesti si manerele;) |
Quote:
|
Bai poate citeste proprietarul pe aici :)), numai dati din casa.Vopsiti voi odata si odata manerele 8)
|
@Sonny: O sa vopsesc si manerele. Iar oglinzile sa vad si alea ca nu m-am hotarat de Mcv sau Prestige...cred ca o sa iau de Mcv si le fac albe ca alea de Prestige sunt scumpe.
@B-99-SAA: Ti-am zis Liviule sa ma ajuti sa le iau :))...Nu le ciordeam ma doar faceam un schimb i le lasam pe ale mele si le luam pe ale lui :)). Da cu surubu ala a lu' pustiu nu puteai sa faci nimic @NXdev: Nu citeste ca proprietaru era "boss dĂ boss"...O sa fac si manerele alea cand o sa am chef :)) |
Ce mai face ma ZuZu ?:lol:
|
Asteapta sa imi vina mie banii ca sa ii vina si ei capota peste benoacle. In rest mici plimbari si cam atat...A si cineva mi-a facut cadou niste vopsea albastra pe bara fata...
|
Ce vopsea...cum adica?
|
1 Attachment(s)
A fost stearsa putin...
|
Lasa ca o faci u:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |