![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
nu l-ai injura dar l-ai respinge politicos si rezultatul e acelasi...
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
ti am zis...depinde de conjunctura...sincer n as da nr de telefon oricui mi ar face un compliment pe strada...tine de siguranta proprie pana la urma;)
|
da! dar pe de alta parte l-ai da daca daca ai fi tu cea care face primul pas?
mie mi se pare ca riscul e acelasi... |
i l as cere eu pe al lui...si m as mai gandii :D ce are...doar nu strika:lol: dar bineinteles...acum nu mai pot face asta:lol: :lol: :lol:
|
he he! ce usor suna! si el crezi ca l-ar da fara sa-l dai si tu pe al tau?
|
de ce nu...macar asa ar avea o sansa...nu? si dupa cum stim toti...voi baietii profitati si de cea mai mica sansa care vi se ofera...nu e asa?:-)
|
:D nu toti profita! ...si numai baietii care nu se respecta ar accepta o "sansa" de genul asta... :D
|
eeeeeeeeeehhh...parerea ta...dar ce ti se pare asa de denigrant?nu inteleg...parca ar spala pe jos...pur si simplu dau un nr de tel...eu de obicei il ceream si nu l dadeam pe a meu...doar cand vroiam sa scap de respectivul:lol:
|
eeeeeehhh... nu e numai parerea mea! ca baiat iti spun ca in cazuri d-astea, daca vrei ca tipa respectiva sa te sune trebuie sa faci si tu un pic pe nebunul... faza cu persoana inaccesibila tine si la noi! nu numai la fete...:D
ce am de pierdut? daca as da numarul din prima ar crede ca sint un lesinat care "profita si de cea mai mica sansa care i se ofera"...:D si in afara de asta e vorba si de un pic de mandrie personala la mijloc... ia uiteeee? ea se baga in seama si tot ea nu vrea sa-mi dea numarul ei de telefon? pai de ce ma mai intreaba de vorba atunci? sa faca misto? |
ok...cum zici tu...mi e prea somn ca sa mai procesez...o sa fac totusi pe o prietena de a mea o statistika..sa vad daca se aplika treaba si ti zic ce iese;) kiar sunt curioasa
|
mare dreptate ai cu somnul!
astept cu nerabdare rezultatele statisticii...:) noapte buna! |
parerea mea este k "nebunii" se recunosc de la o posta!!!!:D :D :D niciodata nu aveam nevoie d f mult timp k sa-i recunosc..fie aia p strada,sau oriunde...daca ii "simteam",niciodata nu faceam p inaccesibila...exact cum zicea dmn,libertina la prima...;) si imi mergea f bine,tot timpul..si nici nu am ajuns sa fiu titulata asa cum nu mi-ar fi placut...
|
Ai dreptate dmn in privintza nr de tel , dar cel mai bine e sa ai 2 nr. unul pt turiste si unul pentru cunoscutzii ! depinde si de femeie si de starea in care sunt ca poate ii dau nr din prima sau poate nu il dau deloc k asa am yo pofta atunci , depinde de starea in care ma aflu sau de conjunctura !
|
bla bla! ori am unul singur ori deloc! la ce-mi trebuie 10 telefoane?
ce daca il dau pe cel bun? ce probleme as putea avea? |
pai ar putea avea, in cazul in care ai o femeie oficiala si combin si pe langa , pt k ai cele mai mari sanse k atunci cand esti cu femeiea sa primesti sms-uri de la combinatzii sau beep-uri in prostie si sa-ti bage pretena telefonu` pe gat :D :D :D :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning