![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Pai sa vb cu ei sa vdm..bagam si eu arbitru!!! 1 vs.1 sau 2 vs. 2 gasim nui problema!!!Server si oameni de incredere sa avem!!!
|
Server Public Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Sau mai simplu dati click aici pentru forum : Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D |
|
Se baga careva la un cs sambata seara pe la 10??Daca se poate pe un server mai gol.Sper ca acceptati si noobi:D
|
Caut steam mai ieftin...add la banel_2peu!!!
|
Server Public Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Sau mai simplu dati click aici pentru forum : Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D |
Server Public de Counter-Strike 1.6 cs.usn.ro
Adresa forum: http://classic.usn.ro/forum/ GO GO GO !! |
Server Public de Counter-Strike 1.6 Connect cs.usn.ro
Adresa forum: http://classic.usn.ro/forum/ GO GO GO !! Rog un moderator sa stearga unu din cele 2 posturi...nu am vrut sa postez de 2 ori( netu' e de vina) imi cer scuze. |
Am si eu o intrebare cum pot sa fac sa am tinta la AWP cum am si la restul armelor este vreo setare din consola sau vreun program ceva?
|
Quote:
|
Deci pana la urma mai faceti clan de cs?:D eu pot sa joc cs dar de acasa adica nu la sala etc si joc mai mult seara. Era misto daca faceati un server de cs 4tuning,sau un server gol sa ne strangem mai multi de pe forum sa jucam :D8):lol:.Cine vrea sa joace cs cu mine chiar si acum sami dea server gol si intru:D
|
Quote:
|
Pai ca sa faolosesti modul ala nu trebuie sa ai csbestial-ul?:D:D:D
|
CsBestial probabil este un server=))))))
|
Deci acel model exista deja, il inlocuiesti cu acesta si merge:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning