![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
1 Attachment(s)
Tocmai ce am ajuns acasa. Am facut pana :-P. Nici o vulcanizare deschisa la ora asta cu toate ca la unele scrie non-stop. Noroc de vGaBy. E un adevarat Safety Car (vedeti poza). Daca tot mi-am luat cauciucuri 225/50/15 pe spate si 215/50/spate m-am hotarat sa ,,trag ursu de urechi,, pana au facut poc cauciucurile. Si-asa e ziua lui. Implineste 26 de ani asa ca de ziua copilului :-P.
|
anvelopele sunt 225.50 spate si 205.50 fata.
activitate mare la voi la Galati. sunt fresh filmuletele. |
Multumesc pentru recorectare.
Pentru mai multe informatii despre masina vizitati topicul https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post4363441 |
1 Attachment(s)
:-):-):-)
|
gtr-ul poate si numai cu o mana..cand le-o avea pe amandoua ..sa vezi...
|
gtr tu ai fost aseara la mec?
|
Nu. Aseara am fost la servici, acum am venit acasa. Am facut progrese in curatenie si am aranjat putin lateralul unde venea bandoul. Pentru mai multe informatii urmariti topicul.
|
a fost unu la mc'donalds in gl luni seara se invartea de mama focului ma gandeam ca ai fost tu...oricum buna masina si s-o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere neplacute
|
Quote:
|
Ce aveti de gand sa faceti sambata. Scoateti ursuletii la plimbare? Putem organiza o intalnire? Daca va strangeti mai multi vin in Braila. Mai facem niste poze si mai vedeti live ce am mai facut la masina.
|
in weekend e sesiune de teste cu pisica bogdanele asa ca stai in galati:)))
|
Quote:
Vin si eu :lol: |
|
Quote:
|
Salut dragi colegi... si bine v'am gasit ... imi cer scuze ca postez pe aici , dar poate ma ajuta si pe mine cineva cu cei din bucuresti.... ca nu am gasit mai nimic... decat pe voi...
Ce sa spun , admirabil , oameni cu pasiune.... respect !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning