![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
3 Attachment(s)
Astazi am facut si eu franele calumea , insca parca tin prea agresiv Am schimbat cilindrul de pe dreapta spate care tot tragea mereu aer si ramaneam cu frane de cat pe rotile din fata . Acum daca apas frana brus franeaza foarte bine insa daca o apas si mai tare se blochiaza toate 4 rotile :rolleyes2 Ce parere aveti ? Am oprit 2 din cele 4 proiectoare arata mai bine si nu am treaba nici cu politia , am oprit langa mcv pe strada sa ii intreb :D
|
Foarte tare,misto masina rau de tot,pfff. cat despre frane,nu stiu,eu parca nu prea am cine stie ce,am pus astazi o frana si mi-a patinat de era sa dau peste o femeie pe trecere...am un set de etrieri cu discuri ventilate,de cand zic sa le pun dar na...n-am timp,cred ca e bine ca se blocheaza,adica n-ai abs sa ti le infraneze treptat,nu stiu,ti-am spus punctul meu de vedere,important e sa te opresti;))
|
S-au mai asezat am mers ieri cu ea si se lipeste de asfalt :D cand pun frana , acum ramane de vazut la prima zapada cum sta treaba :D
|
Am si eu o intrebare , Cum se impaca motorul de 1.4 turbo cu alimentare pe GPL :?: vroiam sa fac r11-le meu sa si fuga cat de cat , taxe mici , GPL la jumatatede pret fata de benzina :-)
|
stiu pe cineva cu oltcit turbo cu gpl,e mai complicat sa il faci..
|
complicat de ce ? nu functioneaza pe acelasi principiu ca si asta de 1.7 ??? (alimentare ma refer )
|
Quote:
ori putere , ori consum .. |
instalatia gpl are si buton ON OFF :-)
ON -TREABA OFF Distractie Adica sa dau 12 mil pe instalatie gpl noua sa merg 3 lunii , ce afacere am facut :rolleyes2 |
stiu ... dar cum crezi tu :D
eu nu sunt adeptul :D e strict parerea mea ! bafta oricum cu ce vrei sa faci ! |
11 Attachment(s)
CRACIUN FERICIT TUTUROR !!! :peace::drunk::grin:
|
2 Attachment(s)
Astazi am primti si noile sticle clare pentru farurile cu lupa , cele de pe masina imi disperseaza foarte prost razele luminii :???:
|
arata foartebine
|
11 Attachment(s)
ceva mai nou :-)
|
Vreau si eu o basculanta de zapada :))
ON: hai ca ii "sade" bine pe zapada ;) |
6 Attachment(s)
Noua imagine a farurilor :) , in schimb cred ca am o lupa de anglia care imi face unchiul invers de cat ar trebui :evil: sau cere sa fie sparta :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning