![]() |
Re: Sibiu
da despre win`u gri era vorba... o fost vandut la un tip in bucuresti care o traso si io pleznit un piston... prindea 300km/h
|
no acolo masina bah fratilor...sa-mi bag p...
|
nu pot sa cred ca s-o vandut WINu.....:cry2: :cry2: :cry2:
era simfonie pt urechi sound-ul masinii... |
o adevarata bestie
|
1 Attachment(s)
oare se livreaza si in Mc-ul din sibiu???
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1162686643 si uitati ce am mai gasit :D :D :D http://www.rally.ro/cnr_stiri_2.php?...t%20de%20presa era un topic aici pe forum in care o tipa destul de "bunoaca" se oferea sa pozeze pt sume modice pt intalniriile userilor 4tuning,alaturi de masiniile lor.cine doreste??? am atasat o poza cu ea pt cine vrea niste poze "inedite" cu masina lui. aaaahhhh...era sa uit...o zis ca-i plac in mod special Golfurile GTI rosii...pt care pozeaza gratis... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Cat de tare. Mi gura apa:):):):):):)
|
...pai..300 la ora...super,in cisnadie e o calibra ce o luat 280 avea 55oo ture la bord,e limitata...ce ziceti???? macar daca ajungea la 6500 oare cat avea...
|
Isi mai anunta careva prezenta la NAPOCA RALLY SHOW??? Cred ca merita o plimbare pana la CJ-N, pt ca o sa fie ceva cam in premiera in Romania. O masina cu 5 oameni iese cam pe la 250 de benzina, deci nu-i mult.
Gigi Galli, Manfred Stohl, Mattias Ekstroem, Luca Cantamessa, Piero Longhi, Tamas Tagai, Ercan Kazas, Dimitar Iliev, cativa care o sa ne incante privirile:D |
HA HA HA!!!Toothpick!Las k pun eu mana pe tine astazi!!!
|
ramane intalnirea sambata la 9 in parcare la transilvania, k?
|
e sooper bine
|
e ok si pt. mine , sambata la 9.
|
am sa va onorez si eu cu prezenta,in caz ca nu intervine ceva:-)
|
apai...azi m-am intalnit cu lexani ....dar la mine nu a functionat forumul.....si acum 10 minute m-am intors din sb.....
|
speram sa ne onorezi si tu cu prezenta.asta este.poate data viitoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning