![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
a ajuns prin nus ce curte.. prafuita.. .lovita.... :|
|
Piticule, ar fi mare pacat .... fara cuvinte
|
fostul AR 99 BMW este prin corbeanca acum. e cam neingrijita si o cam chinuie. da eu am vazut acum cateva zile si nu era lovita.
|
am vazut-o si eu acum 1 saptamana si arata bine doar ca ii da cox...iar cand a trecut de vreo 2 ori pe langa garda nu stia cum sa mearga ca sa nu se auda evacuarea...
|
numele topicului este Dj16xxs... Bmw E30 - am dreptate?
|
am stat de la ora 11 pana akuma la 17:21 cu mici pauze ka sa nu ma plictisesk la servici , am stat si am citit toata istoria :D e piesa masina n`am ce zice ... cam ce consum are ? :D
|
e tare rau asta cu consumu'...e obsesie
|
Quote:
|
13-15 l :D da nu am inteles atunci undeh ce si cum , credeam ka pe motorul de 2.5 , 24v ... si nu e o obsesie dar ma gandeam ka daka ajunge la mn masina ( sper sa fac rost de bani kat mai curand ) sa jtiu ajea estimativ un consum , pt ka nu detin un buget destul de mare :D
|
Quote:
|
my bad ... daka am gresit va rog sa ma scuzati , o boseala`si spune cuvantu` ... oricum e piesa masina ... poate ajunge in mainile mele :oops:
|
Quote:
|
stai linijtit ka nu ajunge pe maini rele :D am citit si eu tread`ul tot , ti`am zis si am ramas impresionat ka inka mai exista stfel de oameni kare sa puna atata pasiune in masini , tocmai de aia vreau sa o si iau , daka o sa mai fie de vanzare cand fac rost de bani ...
|
Quote:
|
Il mai dai ? :-l :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning