![]() |
Re: Street Racing Squad
Mda,foarte nasol afara :( ...poate alta data...
|
va pot spune ca o mare parte din baietii din srs sunt de treaba cel putin cu cei cu care am stat de vb jos palaria oameni de nota 10 ... ceilalti cu care nu am apucat sa vb ... asta e poate data vitoare .!
multa bft salut |
da,asa este.racer a facut multe pentru acest club,are dreptate Jr
Blondule....teoretic ma dusesem sus la toalete ca a dat grin cu piciorul intr-un pahar cu iaurt,care ghici ce?a sarit jumate pe blugi....si daca tot eram sus,am trecut si pe la tine.....mila de mana mea?se reface ea:>:>.... respect SRS |
Quote:
O idee dar poate proasta care mi`a venit in cap, gen cand e urat afara, ploua si e urat sa mergem la o terasa sau la un cico undeva, bani putini, si putem sta de vb fara sa fim plouati ca niste caini si etc... acum nu stiu cum vi se pare voua, mie mi se pare ok, si am niste locuri in minte, pe unde am putea merge |
Quote:
|
Quote:
|
Aseara pe la 23:00 aci in ozana era uscata soseaua,nu de tot dar era ok pentru _____ _____ Pe la carol ce a mai fost dupa ce am plecat eu ?:)
|
Quote:
Salutare!! Am vazut din poze ca ai aceasi evacuare, nu se aude tare sa stii nici la mine are un sunet placut si dupa 3000-3500 in sus se aude mai bine. Tu ai doar finala sau este completa? Orikum decat cea stok este mult mai ok asta:D |
Quote:
din pacate am cateva probleme financiare si altele pe cap nu ma anunut ca ma retrag din club doar ca un timp nu promit nimik ca voi fi sigur la intalniri cert este ca ,voi trece pe acolo cand am ocazia:) bft in continuare si mai vb |
Buna seara baietiii.....ce face lumea:>:>...noutati cv?:D
|
Eu am o traditie tampita...primul meu cont a fost NSL_ADY666 al doile green_e30...si acuma GRIN....asta este...
so GRIN in a new version GRIN v2.0:lol::lol::lol:!!! |
dc ma grin? de au patit conturiel tale?:))
|
pai traditia..odata pe an schimb contu:lol:!!
|
Quote:
|
pai la fel ca traditia cu conturile am si cu netu...acu 2 ani rds...anu trecut pana acu vodafone si in vara speed net:lol:!!!Da oricum sper sa raman la nick-nameul asta!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning