![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Ce ziceti...ar da bine masina cu jante negre??imi face cineva un virtual???plzzzz
|
Bine inteles aceleasi jante!!
|
NUuuu ! Eventual spitele negre si buza nichelata...Dar nici asa nu merge ca masina e alb cu rosu .. eu zic ca ii sta bine cu ele asa :)
|
ai inebunit?? lasale ma asa, odata mai ziceai ca le vrei cromate...lasale asa ca se potrivesc mai bine, eventual cum a zis Al3xius ar arata bine daca ar fi masina neagra, dar nu-ti dau idei sa o vopsesti neagra, las-o asa cum e acum, ca arata bine ;)
|
dap asa este....
|
Vreau in Ghost:((...si vreau si la 4Tunning Day,sa particip...:D
|
Nu le face negre. Am avut si eu ideea asta o data da m-am linistit.
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca am inceput bine:D....fac parte din Ghost doar cu putin din botu masinii...cine stie pe viitor poate o sa fac cu toata:D!!!Aici sunt unii dintre baietii din Ghost!
Mersi baieti..a fost o seara frumoasa!!! |
daca vrei sa vopsesti jentile fa-le exact albul de pe masina :) ar da super ar mai fi o varianta albe fata exterioara si tot ce e interior negru ! roaga la VT pe cineva si pune aici sa vedem si noi
|
Sunt de acord cu jentile albe in exterior si negre in interior, facusem un VT pe a mea si da super. Iti fac eu diseara un VT
|
Ok Georges....astept! Mersi
|
2 Attachment(s)
Da nu ne pui si noua poze cu calibra pe zapada? Uite doua VT ;) ,aseara nu a mers upload la poze
|
Dragutz...imi place prima poza,sau griul ala mai inchis imi place mult tot din prima poza...mersi georges!Astept niste pareri sa vad ce concluzie dau....chiar m-ar tenta:D
|
..grea decizie :| ..prima poza ar merge, ca sare in ochi, a doua poza... arata bine si a doua poza, da parca face jentile mai mici, daca tot vrei sa-ti faci, ori le faci cum e in prima poza, ori le lasi asa cum sunt ;)
..nu stiu, e grea decizia :D, faci cum iti place :-P |
1 Attachment(s)
mai bine fa steluta cu rosu, si restu cu alb, ceva de genu: >>>
da mai bine face careva un virtual, ca eu am facut poza asta in paint :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning