![]() |
Re: B 61 R S V
o face mai interesanta dar cred ca ar da mai bine fara emblema.
|
Da....si daca ar disparea si insigna cu DACIA ar fi si mai frumoasa grila de la radiator...
|
N-as crede...da mult mai bine cu plasa si cu insigna...
Doar sa nu para plasa cum au toti padurarii... |
deci ma copiezi?
ai cerut drepturi de autor? :lol: fi atent un sfat: nu taia si plasticu ala negru de sus! taie asa cum e la mine. ;) si in legatura cu emblema: nici un caz. arata aiurea rau. daca te hotarasti s iti pui plasa si vrei o mana de ajutor, ma suni si vin s t ajut! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vreau sa iasa frumos :rolleyes2 |
Quote:
|
am dat-o :((
sunt trist si in acelasi timp fericit urmeaza un nou rsv mai puternic si mai ''nemtesc '' :) |
si ce mai nemtesc tot diesel presupun......
|
passat 5 golf 5 sau bora din 05 sau o mare necunoscuta ...
opel in nici un caz ...nu tine la cox....la diesel ma refer ... sincer m-ar tenta si un focus din 06 ...chiar am gasit unu super ieftin cu super motor ..dar cred ca tot filiera germanica ii serveste pe toti ..:D |
bravo mah. felicitari. dai de baut! :drunk:
|
Quote:
|
da mai dau stai chill drinkozaure :))
o sa aibe sigur grija de ea pt ca este o persoana la vreo 40 d ani si nu cred ca o va fugari ...nu parea genu , faza tare e ca nu a luato pt taxi si a zis ca ii tine dungile pe ea nu i le da jos ca ii plac ...asta e misto :D |
2 Attachment(s)
am cumparat un opel astra 5 usi din 2006 1.3 cdti 90 cai 6 trepte clima
4 geamuri oglinzi abs ids esp pilot automat navigatie mare dar nu color mp3 38 000 km arata impecabil practic noua inca un an garantie nerulata in tara made in GERMANY |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning