![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Cool man, Bravo :clap:, nu la-m vazut inca pe aici. Asteptam....
|
Hai cu pozele! Ceva prin zapada, asta daca a nins prin Brasov:D
|
r27kul: sunt convins ca i-ar sta excelent si la tine in colectie. :yes:
model collector: din pacate la Brasov nu este nici un strop de zapada, este o vreme umeda de toata jena. Cred ca astept sa vina vremea buna sa-l prezint, nicio graba. 8) |
Bai macheta este reusita, nimic de zis, insa masina asta nu mi zice nimc frate...asa de putin a fost prezenta evolutia asta in WRC incat na...notorietate pa!
|
Quote:
Eu am achizitionat-o pentru aspectul agresiv si pentru realizare, dar si pentru faptul ca-i Lancer. Am o pasiune pentru Lancer, o sa urmeze X cand o sa apara. |
Frumoasa macheta, o vreau si eu,dar astept prezentarea in detaliu!:shock::D
|
Quote:
|
Cauti pe undeva poze cu "desenele" de pe masina, le aduci la scara si le printezi pe hartie de decal (alba sau transparenta, dupa cum ai nevoie). Fa probe pe hartie normala (sau autocolant) ca sa verifici dimensiunile. Dupa ce pui decalurile ar cam trebui dat un strat de lac pentru "sigilare" altfel pe masura ce trece timpul decalurile au tendinta sa se desprinda.
PS: vorbeste cu Horia eventual, si el e pasionat de machetele de rally si are si experienta cu decalurile. PPS: sorry Radu de offtopic. |
3 Attachment(s)
In sfarsit, o parte din machete au loc de ieri in vitrina, mi-am facut in sfarsit una. A fost proiectata in asa fel incat sa incapa 2 machete pe polita.
Insa incap si cate 3 dar ticsite. Inaltime: 1600 mm Adancime: 320 mm Latime: 370 mm Distanta intre polite: 150 mm |
Finuta si aerisita!
|
Dar repede ai facut-o! Intr-adevar este eleganta, deja ai umplut-o?:D
|
Cam repede...cam repede ti-a ajuns:-P Ce ma bucur ca scoti in sfarsit machetele din cutii:poke:
|
gata, ai scapat de praf...de praful de pe machete:lol:
arata f. bine!;) |
Vai ce-mi place vitrina ta! Asa o sa-mi fac si eu cand o sa termin casa! Dar ce se vede in poze?....Sa fie un Mustang? Si ce bine arata!!!:shock: WOW,numai bestii pe 4 roti!;)
|
Se cerea o vitrina, ma uitam cu groaza la machetele din cutii si am grabit putin (mai mult) realizarea ei. Am vrut-o fix cum a spus 2010: "finuta si aerisita".
Momentan este plina, cand apar noutati, scot "jafurile". :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning