![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
de la e46 la e36 acuma vrei urs???de ce???e foarte frumoasa matsa
|
pisik e frumoasa ,dar hai sa te vad ce poti sa faci cu un urs:D
|
sa speram a o sa iasa o pisica unicata ca frumoasa e nu am ce zice :lol:
|
Quote:
:lol::lol: |
Amintiri cu E46 de la Danubiana :D
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/wMYekvaxNks&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/wMYekvaxNks&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
salut...foarte frumoasa pisica,pacat ca vrei sa o vinzi..as vrea sa te intreb si eu ce suspensie ai pe masina,dak nu deranjez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar acurile toate 4 h&r mov....amortizoarele pe fatza le-am intarit "drift" ca duritate la nea codescu din comuna rosu !!! |
Quote:
sorinele,sorinele ce imi faci tu mie :| :| :| cand imi aduc aminte de masina asta:| am un gol in stomac :| ma rog :D:D:D ce ii mai rupeam dintisorii :D:D:D |
Te cam ia dorul de e46 Marinica nu? :(8):???:
|
4 Attachment(s)
Quote:
imi este !!! dar ce sa fac:( greseala in viata se plateste !!! dar jur ca eu cu prima ocazia cand am bani imi iau e46 verde inapoi ! si il fac exact ca asta exceptand bara aia de "fibra" facuta la Alex din Branesti care oricum nu mi-a facut-o cum am vrut eu si si-a batut joc de banii mei !!! regret ca nu mai am masina aia ,dar nu mai aveam bani sa o intretin ! si mereu se strica ceva la ea,a fost paguba pentru mine :| :( dar am iubit rau masina aia ! |
lasa frate ca ajungi tu la real madrid si iti iei alt e46!!:lol::lol:
|
salut,sper sa nu vinzi masina.e superba ,chiar imi place :D
|
foarte frumoase amandoua, si e46 si e36, e36-le imi place mai mult ( nu prea sunt fan e46 dar a ta a fost super) si.... esti nebun frate cu drifturile alea, nu multi se pot lauda cu ce ai tu, stima !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning