![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina ai :D dar nu am mai vazuto prin oras de mult ?
|
Quote:
|
Multi or sa-si rupa gatul dupa ea!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
da da mai taie din ele....eu de 3 luni stau cu ea pe dreapta ca ma fugareste politia pe unde ma vede. daca te-a luat odata in vizor nu mai scapi. asculta la mine ca sunt patit....
|
Quote:
|
si pe mine ma oprit politia de o groaza de ori cand o aveam crem.si se lua in special de folie,de restu nu mi-a zis nimica,ba chiar uni mi-au si laudat-o.acum daca nu o sa ii mai pun folie,sper sa ma lase in pace,desi nu cred la ce toba am :D
|
macar sa se ia de toba si nu de jante ...
|
Quote:
|
Quote:
|
totul tine de felul omului dar garantat vei pleca cu amenda, restul sunt minuni.
odata oprit sigur se va luat de jenti si iti da o amenda minima pentru ele (6 pct) si apoi te mai baga si in rar unde te mai poate lua si cu alte rahaturi. o singura data am fost oprit si nu am luat amenda pentru jenti ci pentru centura. faza cu lipsa certificatului nu prea tine ca te da prin statie sa vada daca are itp facut si apoi cica este silit sa iti de-a amenda si iti mai pune 4 pct. cu certificatul cel nou acolo este sa 50/50% sanse aici depinde de el. sunt multi in tara asta care umbla cu anvelope neomologate dar masinile si jentile lor sunt standard si nu atrag atentia asupra lor. eu vroiam sa imi pun jentile pe 17 dar am ajuns iar la 15 sper sa nu ai bafta mea |
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning