![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Quote:
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Bugatti Veyron 1/64 HotWheels Ferrari F430 Challange 1/64 HotWheels (plus o poza de grup cu Ferrari-urile 1/64 HW) |
Pffff, deabia astept sa le prind si eu. Super tari. Partea din fata la Veyron are un defect de fabricatie?
|
Cred ca da.... masca fata (cea cromata) este impinsa inauntru iar vopseaua din acea zona are multe imperfectiuni. Oricum ar fi Bugatti Veyron a primit una dintre cele mai slabe realizari din partea lui HW (in comparatie cu Scuderia - una dintre cele mai bune). :(
|
Nu stiu daca are defect de fabricatie, cert e ca am ales-o pe cea mai bine realizata, celelalte fiind mai jalnice:-( Intr-adevar, DS ai dreptate, Veyron-ul a primit una din cele mai slabe realizari din partea HW...
|
Ce bagi pe ziua de azi ? :))
|
Eee, e trecut de 12, nici n-am observat... ma uitam la un film...:D Ce bag azi, adica diseara:lol:?, nu m-am decis, dar cel mai probabil Ghostbusters Ecto-1 si inca una;-)
|
Cum e facuta masinuta ? (Akroyd apreciaza :lol:)
|
Mie imi place foarte mult realizarea, cum sunt facute toate echipamentele de pe ea (ce-i drept e un plastic, dar e frumos detaliat), plus ca si prin interior se vad tot felul de ustensile... gata, nu mai divulg, o sa vezi diseara;-)
|
Cat de diseara ca e deja 1 noaptea ?!
|
Smecher Veyronul, pacat ca realizarea e cam slaba :sad: Si Ferraricile 1/64 sunt simpatice, felicitari pentru ele, dar pune mai multe la colectie :-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pun mai multe la colectia 1/18:-P Plus ca azi mi-am completat in final colectia Ferrari 1/43 Bburago Italy! Deci, pentru azi: Ghostbusters Ecto-1 1/64 HitWheels '40 Woodie 1/64 HotWheels |
Waw,cate noutati au putut sa apara la HW,ma refer la veyron,este foarte frumos.felicitari pt el.
|
Aaaahhhh, vai, cum de am putut rata Jada-ul :sad: Acum l-am vazut doar, mie imi place, si nu cred ca tuningul exagerat face macheta asta un kitsch (dupa cum a spus Claudia) , pentru ca de aia e masina americana, Cadillac mare si tare, ca sa fie tunata la maxim 8) oricum nu acuz pe nimeni, gusturile nu se discuta. Pacat oricum ca nu mai ai macheta, dar tu decizi ce faci cu ea ;)
|
Un alt Hot Wheels dupa care efectiv salivez!!! Ghostbusters!!!
If there's something strange in your neighborhood Who ya gonna call? GHOSTBUSTERS |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning