Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

momo 24-10-08 13:30

Re: How about piercing or tattoos?

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1824156)
dap...ma rog..nu prea stiu decat ce vreau sa scriu...acum ma gandesc daca da sau daca nu .....si daca da, ce font :))

o sugestie: imi plac la nebunie stilurile gotice de tatuaje :arrow: here

blazeyblaze 28-10-08 02:16

3 Attachment(s)
la asta ma chinui acum :)

11KPO 03-11-08 06:26

imi plac tatuajele.....vreau sa-mi fac unul dar nu m-am decis inca ce..... daca aveti idei astept sugestiii
multumesc

Bogdan2fsc 03-11-08 13:03

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 1840400)
imi plac tatuajele.....vreau sa-mi fac unul dar nu m-am decis inca ce..... daca aveti idei astept sugestiii
multumesc

daca esti indecis nu-ti face.. mai tarziu o sa regreti..un tatuaj pe care nu o sa-l regreti e ala care simbolizeaza un eveniment din viata ta.. parerea mea :D

11KPO 03-11-08 17:38

da ai dreptate ma gandesc de ceva tim si ma voi gandi in continuare....nu o sa-mi fac pana nu gasesc ceva care sa merite sa fie "postat" pe viata pe pielea mea
tre intradevar sa fie ceva foarte important sa simbolizeze ceva legat de mine sa ma caracterizeze

DannyKid 03-11-08 18:04

m`am tampit...:D
mi`am pus pierce`n limba :))):))

apache 03-11-08 20:34

e normal la varsta ta....e cool ca liceean sa ai asa ceva....imi aduc aminte ca la mine in liceu isi puneau toti sa fie diferiti...ajunsesera sa fie atat de multi incat erai diferit daca nu aveai unul

blazeyblaze 03-11-08 21:11

tu realizezi ca ai terminat liceul de 2-3 ani doar....

T-E-N 03-11-08 21:20

Mi-as face un tatuaj semipermanent ( dureaza intre 3 si 5 ani ) care sa ma reprezinte , iar daca peste 5 ani o sa am aceeasi perceptie despre viata l-as face permanent . Chiar am de gand sa-mi fac unul . M-am gandit la o pasare Phoenix ... pentru ca am avut multe suisuri si coborasuri in viata si de cate ori am cazut tot de atatea ori m-am ridicat si am devenit mai puternic ... hai gata ajunge cu filosofia :D Sper ca m-am facut inteles

apache 03-11-08 22:29

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1841965)
tu realizezi ca ai terminat liceul de 2-3 ani doar....

da,stiu cand am terminat liceul :lol::lol:

dar ce vroiai sa slubiniezi ca nu prea inteleg :rolleyes2

DannyKid 03-11-08 22:36

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1841877)
e normal la varsta ta....e cool ca liceean sa ai asa ceva....imi aduc aminte ca la mine in liceu isi puneau toti sa fie diferiti...ajunsesera sa fie atat de multi incat erai diferit daca nu aveai unul

Sunt al 3`lea in liceu care are pierce`n limba :lol:, iar ceilalti 2 colegi de ai mei care mai au...sunt cei cu care am fost si la gradinita si la generala si acuma ...in aceeasi clasa :lol:

Toata lumea zice sa suntem weird...ca suntem "emo" ca pana mea..:arrow:
de fapt,nu toata lumea...baietii in principal si profii. Multor fete le plac.

dagosh88 04-11-08 00:32

Fosta mea avea un tatuaj pe omoplat. Mi se pare foarte atragator un tatuaj facut cu gust, si in anumite zone sunt de mare efect. Eu nu mi-as face, dar sunt de acord cu ele. Aveam prin liceu in gand sa imi fac un pierce in spranceana, dar mi-a trecut, desi inca sunt de parere ca mi-ar sta bine cu unul.

blazeyblaze 04-11-08 02:28

ma refeream la simplul fapt ca desi nu esti cu mult mai varstnic decat un licean ai zis-o pe un mod ca si cum se intampla pe vremea cnd tu erai copil :) no offence dar mi s-a parut amuzant

11KPO 04-11-08 06:32

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 1841991)
Mi-as face un tatuaj semipermanent ( dureaza intre 3 si 5 ani ) care sa ma reprezinte , iar daca peste 5 ani o sa am aceeasi perceptie despre viata l-as face permanent . Chiar am de gand sa-mi fac unul . M-am gandit la o pasare Phoenix ... pentru ca am avut multe suisuri si coborasuri in viata si de cate ori am cazut tot de atatea ori m-am ridicat si am devenit mai puternic ... hai gata ajunge cu filosofia :D Sper ca m-am facut inteles

chiar exista un astfel de tatuaj "semipermanent" sa dureze 4-5 ani??? unde, unde, unde se poate face???:D

apache 04-11-08 13:29

blazey acum am vazut si eu ce exprimare gen "cand eram eu fecior" am folosit :D

Apropo, care e treaba cu stergerea tatuajelor dupa ceva vreme ? am vazut ca unora li se schimba culoarea aceea neagra..devine gri asa..sau albastruie...

E din cauza cernelii ? Eu ma gandesc ,ca mai am ceva de crescut...si sa nu arate ciudat cand se intinde pielea...

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning