Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

RIcKO 02-05-11 20:21

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4297789)
Merci,deocamdata raman asa. Mi-a venit o idee,sa colantez steagul Germaniei pe cupola,ce ziceti ?:)

al spaniei frate ....

vinyl 02-05-11 20:30

Da frate,de parca ar fi capsunar.
Jantele fale mov sau albastre..
Dar dupa parerea mea ar trebui sa pui pe cupola steagul Angliei ca are si albastru si alb,iar asa ar da bine si cu ,culoarea masinii si cu jantele (asta daca le faci albastre).

RIcKO 02-05-11 20:32

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4297831)
Da frate,de parca ar fi capsunar.
Jantele fale mov sau albastre..
Dar dupa parerea mea ar trebui sa pui pe cupola steagul Angliei ca are si albastru si alb,iar asa ar da bine si cu ,culoarea masinii si cu jantele (asta daca le faci albastre).

el nu e capsunar , dar masina da ,,,,

B XX ADI 02-05-11 20:46

steagul angliei...un fel de general lee, o tiganie mai mare nici ca se putea spune:lol:

VladM 02-05-11 21:16

Eu ziceam ca Germania ca de acolo e tot ce e pe ea. Astept cateva pareri: cine e pentru Spania si cine pentru Germania. Multumesc anticipat de ajutor.

RIcKO 02-05-11 21:19

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4297991)
Eu ziceam ca Germania ca de acolo e tot ce e pe ea. Astept cateva pareri: cine e pentru Spania si cine pentru Germania. Multumesc anticipat de ajutor.

mah io am vazut all germaniei pe bmw , vw ...ma gandesc ca deaia ca sunt de acolo , al spaniei nu am vazut , al italiei am vazut pe fiat , alfa etc ... eu nu sustin nici una din variante dar daca tu chiar vrei io zic ca al spaniei ca e de la mama ei ....

DaNn.ZyX 02-05-11 22:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298002)
mah io am vazut all germaniei pe bmw , vw ...ma gandesc ca deaia ca sunt de acolo , al spaniei nu am vazut , al italiei am vazut pe fiat , alfa etc ... eu nu sustin nici una din variante dar daca tu chiar vrei io zic ca al spaniei ca e de la mama ei ....

Na ca v-am lamurit..care germania,care spania..ia de aici :lol::lol::lol:
Attachment 1987865

B XX ADI 02-05-11 22:33

lasa plafonul negru, si mai bine faci oglinzile in steagul spaniei sau germaniei ce vrei tu

VladM 02-05-11 22:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4298242)
lasa plafonul negru, si mai bine faci oglinzile in steagul spaniei sau germaniei ce vrei tu

Mda,asta fac acum,cred ca Germania arata mai bine si nu cred ca e kitsch,in principiu e o masina nemteasca.

buddy_lexx 03-05-11 08:35

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4298269)
Mda,asta fac acum,cred ca Germania arata mai bine si nu cred ca e kitsch,in principiu e o masina nemteasca.

eu stiam ca provine din spania seat`ul nicidecum germania... ;)

seat = Sociedad Española de Automóviles de Turismo

motzu 03-05-11 08:59

deci eu ti-am zis cum e treaba si uite ca baietii is deacord cu mine:lol:
bafta!

VladM 03-05-11 11:38

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4298869)
eu stiam ca provine din spania seat`ul nicidecum germania... ;)

seat = Sociedad Española de Automóviles de Turismo

Eu am scric ceva mai sus,citeste si dupa comenteaza. Masina e 100% VAG,de la ultima bucsa pana la caroserie. Intr-adevar,e ansamblata in Spania.

morpheusmaster 03-05-11 11:41

Parerea mea e ca orice steag ai pune tot kitch e. Mai degraba o vopsesti bine si o tii simpla decat asa...

26WRC 03-05-11 12:08

sa nu-mi zici ca m-am luat dupa tine daca o sa-mi colantez oglinzile cu steagul germaniei, aveam de mult ideea asta:-)parca ii zisesem si lu' morpheu de ea

VladM 03-05-11 18:35

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4299331)
sa nu-mi zici ca m-am luat dupa tine daca o sa-mi colantez oglinzile cu steagul germaniei, aveam de mult ideea asta:-)parca ii zisesem si lu' morpheu de ea

:)) ti-a placut intalnirea de atunci nu ? Asa stam in fiecare seara noi :)

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning